Όταν η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η ζωή σίγουρα μοιάζει καλύτερη! Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, αναγνωρίζοντας τη θετική επίδραση που έχει η μουσική στη διάθεσή μας, συνεργάζεται με τη  SONOS και το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι μια μοναδική καινοτομία! Η τεχνογνωσία της SONOS στην ακουστική και η εξειδίκευση της ΙΚΕΑ στη σχεδίαση επίπλων και οικιακού εξοπλισμού δημιουργούν τη SYMFONISK, μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων που ενσωματώνουν την τεχνολογία wireless  streaming κορυφαίου ήχου, δημιουργώντας μια μοναδική ακουστική εμπειρία σε όλο το σπίτι σας.

Η σειρά SYMFONISK αποτελείται από τέσσερα εξαιρετικά προϊόντα για τον ήχο, ενώ τα δύο από αυτά συνδυάζουν ταυτόχρονα και φωτισμό. Η φιλοσοφία της IKEA για αρμονία και ισορροπία στην καθημερινή ζωή, εκφράζεται αποτελεσματικά μέσα από τη συνεχή αναζήτηση για καινοτομία. Εντάσσοντας την τεχνολογία στην επίπλωση του σπιτιού οι καθημερινές στιγμές γίνονται πιο ευχάριστες!

Σχεδιάζοντας την εμπειρία ακρόασης! 

Οι ειδικοί λένε πως ο ήχος έχει σημαντική επίδραση στη διάθεσή μας. Είναι τόσο σημαντικό στοιχείο όσο είναι και ένα χαλί, ένας πίνακας ή ένας καναπές για την ατμόσφαιρα του χώρου. Με αυτό ως σκεπτικό, η ΙΚΕΑ  αναβαθμίζει την καθημερινή ζωή στο σπίτι και ενσωματώνει τον ήχο στη διαμόρφωση των χώρων.

Tο ηχείο WiFi SYMFONISK είναι ένα ηχείο υψηλού σχεδιασμού που συνδυάζει την εξειδίκευση της SONOS στην ακουστική. Είναι ένα εύχρηστο αξεσουάρ ήχου, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε και για τη διακόσμηση του χώρου σας ή να χρησιμοποιήσετε ως ράφι σε οποιοδήποτε σημείο, κρεμώντας το ακόμα και στον τοίχο από τα άγκιστρα του ηχείου. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και όταν είστε στην κουζίνα, μαγειρεύετε ή πλένετε τα πιάτα.  Παράλληλα, το ηχείο μεταδίδει μουσική, podcasts και ραδιόφωνο μέσω WiFi χωρίς διακοπές, ενώ κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά χρώματα (λευκό και μαύρο), ανάλογα με την αισθητική του κάθε χώρου.

Φωτιστικό & ηχείο μαζί!

Το επιτραπέζιο φωτιστικό SYMFONISK με ηχείο WiFi συνδυάζει μοναδικά τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το φως και η μουσική, για μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Συνδυάζει ευκρίνεια και πιστότητα ήχου, διατηρώντας εξαιρετική ποιότητα ήχου, που αγκαλιάζει ολόκληρο το δωμάτιο και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, διαχέει έναν απαλό φωτισμό στον χώρο, που ξεκουράζει και ενισχύει την αίσθηση άνεσης στο σπίτι. Σας επιτρέπει ακόμα να δημιουργήσετε ένα πολλαπλό σύστημα ήχου, συνδέοντας το με δύο ή και περισσότερα ηχεία WiFi SYMFONISK, από τη σειρά, αλλά και διαφορετικά ηχεία της SONOS. Κάθε ηχείο ελέγχεται μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να απομονώνετε  διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμα και να παίζετε την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι. Κυκλοφορεί σε λευκό και σε μαύρο, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα, με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Η συνεργασία της ΙΚΕΑ με τη SONOS έχει στο επίκεντρό της το κοινό πάθος για νέες ιδέες που κάνουν καλύτερη την καθημερινή ζωή στο σπίτι, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες του κορυφαίου ήχου να επηρεάσει τη ζωή μας στο σπίτι θετικά! Τα ηχεία είναι συμβατά με όλα τα προϊόντα SONOS, λειτουργούν με την εφαρμογή της SONOS και συνδέονται στην εφαρμογή της εταιρείας για χρήση ως σύστημα ήχου πολλών δωματίων.

Τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Μάθετε περισσότερα στο ΙΚΕΑ.gr.