Δωρεάν εφαρμογή σού δείχνει ακριβώς πόση γυμναστική χρειάζεσαι για να «κάψεις» πίτσες και μπίρες

Όχι μόνο τον χρόνο, αλλά και τον ιδανικό τύπο φυσικής άσκησης για κάθε... παραστράτημα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
11:47
21/08/2020
Δωρεάν εφαρμογή σού δείχνει ακριβώς πόση γυμναστική χρειάζεσαι για να «κάψεις» πίτσες και μπίρες
6
loading

Ένα νέο και δωρεάν online εργαλείο κάνει απλή και γρήγορη την απώλεια των παραπανίσιων θερμίδων, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας.

Του λες τι έφαγες με την παρέα στο εστιατόριο και εκείνο σου λέει πόση και ποια γυμναστική χρειάζεσαι για να «κάψεις» το φαγητό. Πόσο πιο απλό;

Φαΐ και ποτό χωρίς τύψεις κομίζει, επειδή πλέον ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Εισάγεις στο app τι έφαγες και τι ήπιες, από ποτά, αναψυκτικά και καφέδες μέχρι όλων των ειδών τα πιάτα που σερβίρονται στα εστιατόρια ή έρχονται στο σπίτι σου.

Ο αγγλικός διαδικτυακός υπολογιστής WorkOffYourDinner θα σου πει πόσο σκληρά θα πρέπει να πληρώσεις το… αμάρτημα.

Θα τη βγάλεις με κάμψεις ή θα πρέπει να ανέβεις στη σέλα του ποδηλάτου; Πόσους γύρους θα πρέπει να κάνεις γύρω από το σπίτι; Ένα καλό κινέζικο γεύμα μπορεί να σημαίνει περπάτημα 33 χιλιομέτρων, ενώ ένα ποτήρι Prosecco μεταφράζεται σε ποδήλατο για 3,5 χιλιόμετρα.

Τα δεδομένα σύμφωνα με τα οποία εξάγει συμπέρασμα το online calculator πηγάζουν από διάφορες πηγές, τόσο από τις μετρήσεις της ίδιας της εταιρίας όσο και από στατιστικά και πληροφορίες που κυκλοφορούν.

Οι χρήστες καλό είναι πάντως να συμβουλεύονται τον γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιοδήποτε τέτοιο πρόγραμμα που υπόσχεται μεγάλες αλλαγές στο σώμα μας.

Οργανώσεις έχουν μιλήσει κατά της εφαρμογής, επειδή ακριβώς επικεντρώνεται μόνο σε έναν παράγοντα, τονίζοντας τη σημασία της απώλειας θερμίδων και ξεχνώντας όλα τα άλλα...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Αλτηρες

  Γυμναστικα όργανα πού χρησιμοποιούσαν στή αρχαία Ελλάδα και Ρώμη με τόν σκοπό να δυναμωνουν τούς μυωνες .Οι άλτες τούς κρατούσαν στα χέρια τους και πηδούσαν μακρύτερα με τήν κατάλληλη χρήση τους ,λεγόταν αλτηροβολια . Τούς πρωτοσκεφτηκαν οι πένταθλοι κυρίως για το άλμα από όπου πήραν κ το όνομά τους .Με τήν χρησιμοποιήση τους κατόρθωσαν οι άλτες να βοηθούνται κατά τήν αιώρηση τών χεριών στο πήδημα .Διαφέρουν στο σχήμα στο μέγεθος στο βάρος ανάλογα με τη χρήση κ τα αποτελέσματα πού επιδιώκουν .Στή νεώτερη γυμναστική κ αθλητική χρησιμοποιούνται για γυμναστικόυς κ θεραπευτικούς σκοπούς ,συνήθως είναι αμφισφαιροι κ μικροί στό βάρος.

 2. avatar Ένα καλό

  Σιμοχε καφεδάκι τσιγαράκι να δουλέψει τα ντερακι κ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα

 3. avatar Φίλης ο τουρκοΦιλης

  Εμένα μου έβγαλε 2435 ώρες την μέρα!

 4. avatar Γυμναστικη

  Η τέχνη τών σωματικών ασκήσεων για την εξασφάλιση τής διατήρησης και ενίσχυσης τής υγείας ,τη συμμετρική ανάπτυξη ,τήν τόνωση τών ψυχικών αρετών .το σώμα αποκτά ευεξία και δεξιότητα ,είναι αντίρροπο στή θεωρητική και πνευματική άσκηση .Στην αρχαιότητα βασικός σκοπός ήταν η αρμονική βελτίωσης τού σώματος και τής ψυχής ,μέ δύο είδη ,το πρώτο σύστημα το Σπαρτιατικό με τη δωρική Σπάρτη ήθελε σωματική δύναμη και αντοχή στις κακουχίες ,γιαυτό οι ασκήσεις ήταν σκληρές .Το δεύτερο Αττικό με τήν ιωνική Αθήνα ήθελε υγεία ομορφιά τού σώματος δυναμή στή κίνηση κι ευστροφία .Και στα δύο η μουσική ήταν απαραίτητη .Από τόν 4ον πχ αιώνα παραχωρεί τη θέση της στη Πλατωνική φιλοσοφία ,στη Χριστιανική εποχή δέχεται πλήγμα με τόν ασκητισμό ,επαναφέρεται στόν Μεσαίωνα από τούς ιππότες σε μορφή πολεμικών δοκιμασιών ,στήν Αναγέννηση κινείται το ενδιαφέρον γύρω από τήν αρχαία γυμναστική ιδεολογία ,στή νεώτερα Ελλάδα το 1834 ώς υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία ,πρώτος γυμναστής Έλληνας πού σπούδασε Γερμανία ο Γ Παγων και μαθητές του ο Ν Πύργος και ο Ιω Φωκιανός 1845-1896 πού αγωνίστηκε γιά τη διάδοσή της στη Ελλάδα έγραψε εγχειρίδιο Γυμναστικής με σχήματα και εικόνες το 1883 . Η Γυμναστική πρέπει να γίνεται σε όλες τις ηλικίες και οι ασκήσεις να είναι ανάλογες στο φύλο και τήν ηλικία!

  1. avatar NIKNIKNIK

   μπλα μπλα μπλα... η αχρηστη πληροφορια της ημερας ειναι σε αλλο αρθρο

 5. avatar Κοκομπιλ

  Με αυτα που εφαγα τον Δεκαπενταυγουστο καλυτερα να παρω και το διαβατηριο μαζι οταν βγω για περπατημα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει