Η Samsung συμμετείχε ως χορηγός τεχνολογίας στην ημερίδα «ΕΣΩ», με θέμα την εσωτερική διακόσμηση και την αρχιτεκτονική.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στόχο είχε το δυναμικό άνοιγμα των ελλήνων σχεδιαστών προς την εξωστρέφεια.

Η παρουσία της εταιρείας στην ημερίδα του «ΕΣΩ» είχε στόχο να αναδείξει την άρρηκτη σχέση μεταξύ των τεχνολογικών συσκευών ενός χώρου και της αισθητικής του. Η Samsung αναπτύσσει διαρκώς καινοτόμες ιδέες με στόχο να βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Τα προϊόντα από την κινητή έως τις οικιακές συσκευές διακρίνονται για τον κομψό και εντυπωσιακό σχεδιασμό τους.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα γνώρισαν από κοντά τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα της Samsung συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης UHD TV S9 85 ιντσών και της UHD TV F9000 65 ιντσών, των tablets Galaxy Note Pro και Note 10.1 2014 Edition, καθώς και των Galaxy Note 3 και Galaxy Gear.

Πλήθος συμμετεχόντων παρακολούθησε την ημερίδα που συγκέντρωσε σημαντικούς ομιλητές από το χώρο του interior design και της αρχιτεκτονικής και αποτέλεσε μια πλατφόρμα ανταλλαγής διαφορετικών ιδεών και εμπειριών.