Ενώ όλοι μετράμε αντίστροφα για να ακολουθήσουμε την Ellie στο ταξίδι της, τον επόμενο μήνα, To Playstation ανακοινώνει με μεγάλο ενθουσιασμό το συλλεκτικό The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro Bundle, που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το παιχνίδι στις 19 Ιουνίου, 2020.

Αυτή η συλλεκτική έκδοση θα περιέχει μια συλλεκτική PS4 Pro κονσόλα, εμπνευσμένη από το παιχνίδι με ματ φινίρισμα, χαραγμένη με το σχέδιο του τατουάζ της Ellie, ένα συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4, τον τίτλο The Last of Us Part II, καθώς και έναν κωδικό για την εξαργύρωση ψηφιακού περιεχομένου*, όπως το The Last of Us Part II PS4 dynamic theme, avatars, και άλλα.

Επίσης, το συλλεκτικό, ασύρματο χειριστήριο DualShock 4 θα είναι διαθέσιμο και μεμονωμένα.  Το μοναδικό αυτό χειριστήριο θα έχει Steel Black ματ φινίρισμα, λευκές λεπτομέρειες και τα σχήματα του PlayStation, ενώ έχει χαραγμένο το χαρακτηριστικό τατουάζ της Ellie στην κάτω δεξιά πλευρά και το λογότυπο “The Last of Us Part II” στην επιφάνεια αφής του (touchpad).

Ο John Sweeney, καλλιτεχνικός διευθυντής της Naughty Dog, μοιράστηκε μερικά στοιχεία για την πηγή έμπνευσης του σχεδίου:

«Όταν αποκαλύψαμε για πρώτη φορά το The Last of Us Part II, δεν είχαμε ιδέα πόσο γρήγορα οι θαυμαστές θα «αγκαλιάσουν» το τατουάζ της Ellie. Μέσα σε μια μέρα, αρχίσαμε να βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ολοένα και περισσότερους θαυμαστές του παιχνιδιού να μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες από τα νέα τους τατουάζ με τον αριθμό αυτών να αυξάνεται συστηματικά, κάθε εβδομάδα από τότε. Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα συλλεκτικό PS4 Pro για το The Last of Us Part II, συνεργάστηκα με τον γραφίστα μας, τον Angel Garcia, και ενώ εξετάσαμε μερικές διαφορετικές ιδέες, επανερχόμασταν συνέχεια στο τατουάζ της Ellie.

Μέχρι εκείνο το σημείο, είχε γίνει σύμβολο του παιχνιδιού για την κοινότητα – σαν το Firefly logo στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν η ξεκάθαρη επιλογή και αναρωτηθήκαμε: τι θα γινόταν αν μπορούσε να χαραχτεί; Δεν είχε ξαναγίνει, οπότε δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήταν εφικτό, αλλά χάρη στις απίστευτες προσπάθειες της ομάδας του PlayStation, βρήκαμε τον τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι κάτι πραγματικά ξεχωριστό – ένα σχέδιο που τιμά το πάθος των αγαπημένων θαυμαστών μας και μας κάνει περήφανους. Ανυπομονούμε να το δείτε από κοντά και να ζήσετε την μαγευτική εμπειρία του The Last of Us Part II!»

Επιπλέον, θα λανσαριστεί η συλλεκτική έκδοση του Gold Wireless Headset σε Steel Black ματ φινίρισμα και βυσσινί εσωτερικό ακουστικών. Αυτά τα κομψά ασύρματα ακουστικά διαθέτουν, επίσης, το τατουάζ της Ellie και το λογότυπο του παιχνιδιού.

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος, όπως και η Limited Edition κονσόλα, καταφθάνει στις 19 Ιουνίου αποκλειστικά στο PlayStation 4, πλήρως μεταγλωττισμένος, με ελληνικό μενού και υπότιτλους. Γίνετε οι πρώτοι που θα τα αποκτήσετε!

Το κουπόνι λήγει στις 29/05/2023. Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο και λογαριασμός στο PlayStation Network για την εξαργύρωση του. Οι κάτοχοι λογαριασμού πρέπει να είναι ηλικίας 7 ετών και άνω. Κάτω των 18 ετών απαιτείται γονική συναίνεση. Δείτε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών PSN στη διεύθυνση playstation.com/PSNTerms.