Σεξ σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας

Εξομοιωτής σεξουαλικών πράξεων


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
21:56
29/12/2013
Σεξ σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας
2
loading

Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να «ανακαλύψει» και αυτή τη μέθοδο… σεξουαλικής ικανοποίησης, ωστόσο διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το πόσο… απολαυστική τελικά μπορεί να είναι!

Μεταφερόμαστε στην Ιαπωνία λοιπόν, όπου εφευρέθηκε ένας εξομοιωτής σεξ, που προσφέρει… τρισδιάστατες σεξουαλικές εμπειρίες στους χρήστες του!

Το μηχάνημα αποκαλύφθηκε στο Τόκιο σε μια εκδήλωση Oculus Rift Game Jam.

Το Oculus Rift είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο κράνος που μεταφέρει το χρήστη μέσα σε ένα περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας και χρησιμοποιείται από κατασκευαστές που θέλουν να εισάγουν νέες εμπειρίες gaming.

Ένας κατασκευαστής, γνωστός ως «Ressentiment», δημιούργησε ένα ρομπότ του σεξ συνδυάζοντας ένα Oculus Rift με ένα εξάρτημα Novint Falcon, που ελέγχει και ενεργοποιεί τις αισθήσεις στο σώμα.

Το Novint Falcon διαθέτει μια λαβή, η οποία χειρίζεται ένα Tenga. Και για όσους αναρωτιούνται τι είναι το Tenga… Είναι μια ιαπωνικής κατασκευής συσκευή αυτοϊκανοποίησης, η οποία «κρατά» το πέος του χρήστη.

Ο χρήστης φορά το κράνος Oculus Rift, το οποίο εμφανίζει ένα χαρακτήρα Manga να εκτελεί διάφορες σεξουαλικές πράξεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, που ένα κράνος εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιείται για την παροχή σεξουαλικής ευχαρίστησης.

Αναμένεται όμως να υπάρξουν ακόμη πιο βελτιωμένες εκδοχές του, με καλύτερες εικόνες και αισθητήρες και μεγαλύτερη γκάμα ανίχνευσης κινήσεων, καταλήγει το άρθρο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Demius

    Να βρε γιατί είμαστε μπροστά απο άλλους λαούς.Εμεις εχουμε τέτοια μέσα σε κάθε εφορία της Ελλάδας!
    Μόλις δει ο έφορας στον υπολογιστή πόσα χρωστάς αρχίζει το..gaming (καλά το έγραψε ο komis )

  2. avatar komis

    \'\'...νεες εμπειριες gaming\'\'. Αν αντικαταστησουμε τα λατινικα γραμματα στο \'\'gaming\'\' με ελληνικα, θα νομισουμε οτι εχουμε (.....) στα σιγουρα !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει