Νέα πακέτα χρόνου ομιλίας, SMS και MB προσφέρει η F2G με μόλις 5 ευρώ που μπορούν να συνδυαστούν με επιπλέον πακέτα των 2 ευρώ.

Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν με το ποσό αυτό να αποκτήσουν 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα ή 600 λεπτά προς αριθμούς Wind και Q ή 1.000 SMS ή αν το επιθυμούν 500 MB.

Επιπλέον και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά λανσάρονται πακέτα με μόνο 2 ευρώ για επιπλέον χρόνο ομιλίας, SMS και MB.

Καταβάλλοντας μόνο 2 ευρώ επιπλέον, ο συνδρομητής μπορεί να συνδυάσει ό,τι απέκτησε με 5 ευρώ με: 200 λεπτά προς όλα τα δίκτυα ή 300 λεπτά και SMS προς αριθμούς Wind και Q ή 50 SMS ή 250 MB.

Τα νέα πακέτα F2G δίνουν ακόμη περισσότερη αξία στην κάρτα ανανέωσης καθώς ο συνδρομητής έχει ελευθερία επιλογής και δημιουργεί τους συνδυασμούς που επιθυμεί, πληρώνοντας μόνο για ό, τι χρειάζεται για να καλύψει τις δικές του προσωπικές ανάγκες επικοινωνίας.

Επιλέγοντας την online ενεργοποίηση, κάθε F2G πακέτο συνοδεύεται με extra online bonus λεπτών ομιλίας και SMS προς όλη τη Wind/Q. Τα online προνόμια συμπληρώνονται με Bonus δωρεάν λεπτών, SMS ή ΜΒ που προσφέρονται δωρεάν στους F2G συνδρομητές κάθε εβδομάδα όταν κάνουν απλώς log in στο www.f2g.gr.