Έρχεται το Xbox LIVE για online παιχνίδια

Στόχος η δημιουργία διαδικτυακών κοινοτήτων και στη χώρα μας


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
19:04
12/10/2010
Έρχεται το Xbox LIVE για online παιχνίδια
loading

Ο προορισμός online gaming Xbox LIVE, σύμφωνα με την Microsoft, θα είναι διαθέσιμος στη χώρα μας από τις 10 Νοεμβρίου.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια πολλαπλών παικτών (multiplayer gaming) με φίλους τους στο Xbox LIVE, να «κατεβάσουν» από το Διαδίκτυο τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Arcade του Xbox LIVE και να παραγγείλουν ηλεκτρονικά τίτλους παιχνιδιών (Games on Demand) από το καθιστικό τους. Θα μπορούν ακόμα να παρατείνουν τη δράση των παιχνιδιών «κατεβάζοντας» επιπλέον περιεχόμενο για τα παιχνίδια, το οποίο θα περιλαμβάνει χάρτες, πίστες, χαρακτήρες και τραγούδια.

Για τη συμμετοχή στο Xbox LIVE χρειάζεται μια κονσόλα Xbox 360 και μια ευρυζωνική σύνδεση στο Ίντερνετ. Μέσω αναβάθμισης στη συνδρομή Xbox LIVE Gold, οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν παιχνίδια με τους online φίλους τους, συμπεριλαμβάνοντας τους τίτλους του Kinect ή βιντεο-συνομιλία με το Video Kinect. Η 12μηνη συνδρομή στο Xbox LIVE Gold θα είναι διαθέσιμη στην λιανική τιμή των 59,99 ευρώ.

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στο Xbox LIVE σε μια άλλη χώρα, θα μπορούν να μεταφέρουν τα στοιχεία τους στην εγχώρια υπηρεσία και να διατηρήσουν το προφίλ τους, τo σκορ τους, τα επιτεύγματα (achievements), τους πόντους της Microsoft και το υπόλοιπο πληρωμένο χρονικό διάστημα της συνδρομής τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει