Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Instagram με τα like

Ο λόγος της αλλαγής το άγχος των χρηστών του social media


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
19:45
28/07/2019
Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο Instagram με τα like
3
loading

Μια νέα πρακτική έχει ξεκινήσει να εφαρμόζει το Instagram προκειμένου οι χρήστες του διαδικτύου να μην αγχώνονται με την απήχηση των δημοσιεύσεων που κάνουν. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ήδη ξεκινήσει να κρύβει τον αριθμό των like σε Αυστραλία, Ιαπωνία και άλλες χώρες. Ενώ ο ίδιος ο χρήστης θα μπορεί να τον δει, θα υπάρχει η δυνατότητα να κρύβει τον αριθμό αυτό από τους ακόλουθούς του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sigma Live στην κίνηση αυτή ο «κολοσσός» των social media προχώρησε μετά από έντονες ανησυχίες ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να ενισχύσουν το αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης, κυρίως στους νέους.

Η εταιρεία είχε εφαρμόσει παρόμοια τακτική και τον Μάιο στον Καναδά, ενώ τώρα θα δοκιμαστεί σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία και Βραζιλία, σύμφωνα με το BBC.

«Ελπίζουμε ότι αυτή η δοκιμασία θα μειώσει την πίεση του πόσα like θα λάβει ένα post, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικεντρωθούν στο να μοιράζονται πράγματα που αγαπούν», δήλωσε η επικεφαλής πολιτικής του Facebook Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar lololo

  ΤΑ social media και ΤΟ social medium. Do you even english bro?

 2. avatar Criskalts the real μπιντές

  Εγώ πάντως μετράω τα dislikes.
  Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ταβλα όταν τα ορκς σου βάζουν dislikes σε κάποιο σχόλιο. Ειδικά όταν κάποιοι συγκεκριμένοι με βρίζουν και απο πάνω, πολύ σοβαρά το σκέφτομαι να το βάλω στο βιογραφικό μου.

 3. avatar Chatolias

  Μπεεε!
  Μπε μπεμπέ μπε.
  Μπεεεε μπεε μπεεεεεεεε
  Μπε!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει