Τι να μην κοινοποιείς ποτέ στα social media όταν ταξιδεύεις

Συμβουλές για να αποφύγεις μπελάδες και τρεξίματα


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑSOCIAL MEDIA
15:23
17/04/2019
Τι να μην κοινοποιείς ποτέ στα social media όταν ταξιδεύεις
1
loading

Σίγουρα η απόφαση του να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι είναι πολύ σημαντική. Πόσο μάλλον όταν όλα έχουν οργανωθεί σωστά και μετράς ήδη τις μέρες αντίστροφα για να βρεθείς στον προορισμό της επιλογής σου.

Μέσα στον ενθουσιασμό σου, λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προβείς σε πράξεις, που ίσως αργότερα σου δημιουργήσουν κάποιους ανεπιθύμητους μπελάδες. Φυσικά δεν θα το κάνεις εσκεμμένα, ωστόσο, το «κακό» θα έχει ήδη γίνει. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με ειδικούς ταξιδιωτικής ασφάλειας αερομεταφορών απαγορεύεται ρητώς να φωτογραφίσεις και να κοινοποιήσεις στα social media την κάρτα επιβίβασης.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα κάποιος μέσα από το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό κράτησης να σου αλλάξει τα στοιχεία, ακόμη και να σου ακυρώσει την πτήση, και να μην καταλάβεις τίποτα μέχρι την ώρα του check in, ενώ δεν αποκλείεται και το γεγονός να εκμαιεύσει περισσότερα προσωπικά στοιχεία, όπως η κάρτα που έγινε η κράτηση αλλά και ο αριθμός ταυτότητας.

Επίσης, το πιο «επικίνδυνο» απ’ όλα μπορεί να αποδειχθεί, πλέον, το barcode καθώς δεν είναι λίγες εκείνες οι εφαρμογές που το «διαβάζουν» και δεν θέλεις ούτε να φανταστείς τα αποτελέσματα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Φαρμακογλωσης

    Χωρια που μπορει να μαθει σχετικσ και κανας μπουκαδορος γισ το αδειο σπιτι και ερθει να σας ψειρισει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει