Η SingularLogic ακόμη μία φορά καινοτομεί και δημιουργεί το Orbi, το ιδανικό εργαλείο για να μπορείς, εύκολα και δωρεάν, να διαχειρίζεσαι:

– Τις επαφές σου. Συγκέντρωσε και οργάνωσε σε κατηγορίες τις επαφές σου από κινητά, e-mail, organizer, και επισύναψε χρήσιμα αρχεία σε κάθε επαφή.

– Τα ραντεβού σου. Προγραμμάτισε την ημέρα σου και τα ραντεβού σου σε ένα αναλυτικό ημερολόγιο με ατζέντα.

– Τις εργασίες σου. Οργάνωσε τις δουλειές σου σε έργα και εργασίες ανά έργο, και βάλε υπενθυμίσεις για τις εκκρεμότητές σου.

– Τα οικονομικά σου. Βελτίωσε τον οικονομικό σου προγραμματισμό ελέγχοντας τα υπόλοιπα των λογαριασμών σου και αποτυπώνοντας ηλεκτρονικά όλες τις συναλλαγές σου.

Με το Orbi δεν χρειάζεται να περνάς τα ίδια δεδομένα πολλές φορές, αφού όλες οι λειτουργίες του μοιράζονται τα δεδομένα σου αυτόματα μεταξύ τους.

Παράλληλα, το Orbi εγγυάται ευκολία στη χρήση, χάρη στο φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον του, πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Internet, και ασφάλεια δεδομένων, τηρώντας τα πιο υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Με το Orbi μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι έχεις στα χέρια σου το ιδανικό εργαλείο για να παίζεις τη δουλειά σου στα δάχτυλα. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν, μόνο με ένα κλικ στο www.orbi.gr