Παρά τους αρχικούς ισχυρισμούς των Anonymous ότι έκλεψαν κωδικούς από 28.000 λογαριασμούς PayPal, το γεγονός φαίνεται πως δεν συνέβη ποτέ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας Anuj Nayar, μιλώντας στους New York Times, δήλωσε πως αν και οι τεχνικοί ερευνούν τους ισχυρισμούς από την Κυριακή, δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα ίχνος ή απόδειξη εισβολής.

Αντίθετα, ξένα δημοσιεύματα σε εφημερίδες όπως η Dailymail και οι New York Times, μιλάνε για κλοπή 28.000 κωδικών που όμως άνηκαν στη δωρεάν open source υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ZPanel.

Επιπλέον, ένας χάκερ με την ονομασία HTP, ισχυρίστηκε πως πραγματοποίησε επίθεση στον ιστότοπο της Symantec και δημοσίευσε κωδικούς, οι οποίοι ανήκουν στους υπαλλήλους της εταιρείας ασφαλείας. Αν και ορισμένα Μέσα απέδωσαν την επίθεση στους Anonymous, οι χάκερ αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμειξη με το γεγονός.

Ο εκπρόσωπος της Symantec, Mike Bradshaw δήλωσε πως η εταιρεία συνεχίζει να ερευνά τους ισχυρισμούς, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν αποδείξεις πως διέρρευσαν δεδομένα των πελατών. Ωστόσο δεν διευκρινίστηκε εάν στοιχεία των υπαλλήλων εκλάπησαν.

Ορισμένοι ιστότοποι, όπως το fansite της Lady Gaga και η αρχική σελίδα του τηλεοπτικού δικτύου NBC έπεσαν θύματα επίθεσης από έναν ή περισσότερους χάκερ με το ψευδώνυμο «Pyknic», που όμως ανάρτησαν αναφορές στην ημέρα του Guy Fawkes που σχετίζεται με τις απειλές και το χαρακτήρα των Anonymous. Ωστόσο, και στις περιπτώσεις αυτές, η σύνδεση με τους Anonymous δεν επιβεβαιώνεται.

Στα παραπάνω sites μετά τις επιθέσεις, ο χρήστης μπορούσε να διαβάσει τη φράση από την ταινία «V for Vendetta», «Remember The Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot». (Θυμηθείτε θυμηθείτε την 5η του Νοέμβρη, τη Συνωμοσία και την Προδοσία της Πυρίτιδας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος η Προδοσίας της Πυρίτιδας να ξεχαστεί).