Το πρώτο βραβείο απέσπασε η WIND στο νέο θεσμό Business IT Excellence Awards για την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από στελέχη και επιχειρήσεις.

Η WIND διακρίθηκε στην κατηγορία Telecoms & Communication για την υλοποίηση της νέας γενιάς συμβολαίων WIND ToAll με τεχνολογία Real Time Cost Control.

Χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογικής καινοτομίας Real Time Cost Control στα νέα πακέτα WIND ToAll, η WIND εξασφαλίζει στους συνδρομητές της ένα λογαριασμό χωρίς «εκπλήξεις», οικονομία και απόλυτο έλεγχο.

Ο Νικόλας Κωσταράς, Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής της WIND Ελλάς, δήλωσε: «Η σύγκλιση της πληροφορικής με τις τηλεπικοινωνίες είναι πλέον μονόδρομος. Η δημιουργία και η υποστήριξη νέων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, απαιτεί και νέες ΙΤ λύσεις που θα λειτουργούν καλύπτοντας όλους τους συνδρομητές, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Στρατηγικός τεχνολογικός στόχος της WIND είναι η ενοποίηση των λειτουργιών σε κοινά συστήματα που θα εξυπηρετούν όλους τους πελάτες τόσο συμβολαίου όσο και καρτοκινητής και όλες τις υπηρεσίες της κινητής, σταθερής τηλεφωνίας και internet. Το Real Time Cost Control, που τέθηκε σε εφαρμογή για τα νέα συμβόλαια WIND ToAll είναι μια ενδεικτική τεχνολογία που εντάσσεται απόλυτα στο στρατηγικό αυτό πλάνο της WIND».


Τα βραβεία Bite Awards θεσμοθέτησε το περιοδικό Netweek της Boussias Communications με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.