Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα σειρά ολοκληρωμένων λύσεων Digital Signage, η οποία αποτελείται από τις νέες μεγάλες επαγγελματικές οθόνες LED μέχρι και 72 ιντσών (72WS70), τα εντυπωσιακά LED Video Wall 55WV70 και 47WV30, τα εύχρηστα Touch Screen Monitors, τα εξαιρετικής φωτεινότητας Outdoor Monitors καθώς και το αναβαθμισμένο πλήρες πακέτο ψηφιακής σήμανσης SuperSign.

Η νέα σειρά της LG αποτελείται από καινοτόμα προϊόντα που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών.

Οι νέες επαγγελματικές οθόνες τεχνολογίας LED της LG διαθέτουν σημαντικά μειωμένο κόστος χρήσης, καθώς εξοικονομούν έως και 30% περισσότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις συμβατικές LED οθόνες χάρη στην τεχνολογία Smart Energy Saving.

Επίσης, διαθέτουν ενσωματωμένο Media Player που μειώνει το κόστος ιδιοκτησίας, αφού δεν απαιτείται η χρήση εξωτερικών συσκευών αναπαραγωγής και επιπλέον λογισμικού, επιτρέποντας έτσι τη δημιουργία, την επεξεργασία και την προβολή περιεχομένου digital signage.

Η 55 ιντσών οθόνη WV70 και η 47 ιντσών οθόνη WV30 αποτελούν ιδανικές λύσεις για τη σύνθεση video walls υψηλών απαιτήσεων. Η WV70 διαθέτει το λεπτότερο πλαίσιο στον κόσμο, το οποίο φτάνει μόλις τα 5,3 χιλ. ανάμεσα σε δύο εφαπτόμενες οθόνες, δημιουργώντας έτσι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τον θεατή.

Και οι δυο αυτές οθόνες, είναι ιδανικές για χρήση σε βιτρίνες, αφού το ειδικό φίλμ «shine-out» παρέχει κρυστάλλινη εικόνα και ζωντανά χρώματα ακόμη και κάτω από συνθήκες έντονου φωτισμού. Επίσης, είναι εξοπλισμένες με πάνελ τεχνολογίας IPS, η οποία επιτρέπει τη θέαση από εξαιρετικά ευρεία γωνία, ενώ η ποιότητα των χρωμάτων κατά την προβολή digital signage περιεχομένου διατηρείται απαράμιλλη.

Για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, η 47 ιντσών οθόνη WX50ΜF της LG αποτελεί την ιδανική επιλογή. Η υψηλή φωτεινότητα και το πάνελ τεχνολογίας IPS της επιτρέπει την αποτελεσματική απόδοση των χρωμάτων τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια τοποθέτηση, ενώ την καθιστά επίσης ανθεκτική ακόμη και σε θερμοκρασίες 110οC χωρίς blackening defect (μαύρισμα). Επίσης, το ανοιχτού τύπου πλαίσιο της οθόνης (open frame) επιτρέπει την εύκολη παραμετροποίηση σε οποιαδήποτε κατασκευή.

Τέλος, η LG διαθέτει την ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής σήμανσης SuperSign. Το SuperSign ανταποκρίνεται στις ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επαγγελματιών παρέχοντας εξοπλισμό κορυφαίας τεχνολογίας, αναβαθμισμένο λογισμικό και προσαρμοσμένες λειτουργίες. Το λογισμικό του SuperSign παρέχει τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου πολλαπλών εικόνων σε μία οθόνη, καθώς και απεικόνιση του περιεχομένου σε ποιότητα Full HD. Η φιλικότητα και η ευκολία στη χρήση, η τεχνολογία αιχμής, καθώς και η χαμηλού κόστους συντήρηση καθιστούν το SuperSign την πλέον αξιόπιστη λύση ψηφιακής σήμανσης.