proho.gr

Σε μια κίνηση που θα λέγαμε ότι μάλλον άργησε, η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε τη διάθεση της εφαρμογής του YouTube για το PlayStation Vita.

Πλέον η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για δωρεάν download μέσω του PlayStation Store σε όλους τους κατόχους του PlayStation Vita στις περιοχές της SCEE, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας.

Αυτό σημαίνει ότι πια όλοι οι κάτοχοι του PS Vita θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σε εξαιρετική ευκρίνεια εκατομμύρια βίντεο, στην OLED οθόνη της συσκευής.

Μάλιστα μέσω της εφαρμογής οι χρήστες μπορούν να αξιοποιούν τις περισσότερες λειτουργίες της δημοφιλούς υπηρεσίας, όπως η είσοδος στον προσωπικό τους λογαριασμό, η δημοσίευση σχολίων, η εύκολη αναζήτηση βίντεο, η επιλογή αγαπημένων και πολλά ακόμη.

Εκτός από την Ελλάδα, το YouTube app είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες χώρες/περιοχές της SCEE: Αυστραλία, Βέλγιο, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ινδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένο Βασίλειο.