proho.gr

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε στην ετήσια συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της έκθεσης E3 εκπληκτικό περιεχόμενο αποκλειστικά για τα συστήματα ψυχαγωγίας PlayStation Vita.

«Για περισσότερα από 17 χρόνια, το PlayStation αντιπροσωπεύει όλα όσα λατρεύουν οι gamers – συναρπαστικές εμπειρίες που εξασφαλίζουν απολαυστική ψυχαγωγία. Όταν παίζετε στον κόσμο μας δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία», δήλωσε ο Jack Tretton, Πρόεδρος και CEO της SCEA. «Οι νέες, πανίσχυρες εμπειρίες gameplay που έρχονται για το PS Vita, η πλήρης και αποκλειστική συλλογή τίτλων για το PS3 που ανεβάζει τον πήχη για ολόκληρη τη βιομηχανία, και οι υπηρεσίες ψυχαγωγίας με τον gamer στο επίκεντρο αποδεικνύουν ότι το οικοσύστημα του PlayStation είναι πιο ενεργό από ποτέ. Η αφοσίωση μας στην καινοτομία και στη σαγηνευτική ψυχαγωγία των gamers παραμένει στο επίκεντρο των εμπειριών που θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο PlayStation».

PlayStation Vita
Από το λανσάρισμα του τον περασμένο Φεβρουάριο (στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη) το σύστημα PS Vita έχει προσφέρει νέους τρόπους παιχνιδιού και gameplay καθιστώντας το ως το ισχυρότερο σύστημα φορητής ψυχαγωγίας και δικτύωσης που κυκλοφόρησε ποτέ.

Συνεχίζοντας την παράδοση στην παροχή επαναστατικού περιεχομένου, η SCEI παρουσίασε μια εντυπωσιακή συλλογή παιχνιδιών που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για το PS Vita.

Τίτλοι όπως το Sly Cooper: Thieves in Time , το LittleBigPlanet και το PlayStation All-Stars Battle Royale αξιοποιούν την πρωτοποριακή τεχνολογία του PS Vita προκειμένου να προσφέρουν βαθύ, διαδραστικό και κοινωνικά δικτυωμένο gameplay εν κινήσει. Για πρώτη φορά στα 10 χρόνια ιστορίας της σειράς, οι φανατικοί μπορούν να πάρουν το Sly Cooper μαζί τους εκτός σπιτιού, χάρη στη λειτουργία Cross-Save. Αξιοποιώντας τη συνεργασία μεταξύ PlayStation 3 και PlayStation Vita , οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να σώσουν την πρόοδό τους στο Sly Cooper: Thieves in Time στο PS3 και να συνεχίσουν να παίζουν στο δρόμο με το PS Vita.

Επίσης, αξιοποιώντας τις μοναδικές λειτουργίες του PS Vita, οι κάτοχοι του LittleBigPlanet μπορούν να παίξουν, να δημιουργήσουν και να μοιραστούν όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν μέσω της οθόνης αφής και της οπίσθιας επιφάνειας αφής, του μικροφώνου, αλλά και της μπροστινής και οπίσθιας κάμερας σε αυτή τη νέα φορητή περιπέτεια του Sackboy.

Τέλος, το PlayStation All-Stars Battle Royale συγκεντρώνει για πρώτη φορά θρυλικούς χαρακτήρες του PlayStation (τόσο από τίτλους της Sony, όσο και από παιχνίδια τρίτων εταιρειών) επιτρέποντας στους κατόχους PlayStation Vita να αναμετρηθούν με παίκτες του PlayStation 3 σε πραγματικό χρόνο μέσω της λειτουργίας Cross-Play. Εκτός από αυτή την επιλογή πρωτοποριακών τίτλων, η SCEI παρουσίασε μια σειρά νέων παιχνιδιών για το PS Vita, όπως τα Sound Shapes, Smart As, Soul Sacrifice, PulzAR, και Table Top Tanks, και ανακοίνωσε την υποστήριξη των PlayStation one Classics στο PS Vita (διαθέσιμη μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού μέσα στο καλοκαίρι).