Η Apple δώρησε 100 εκατ. δολάρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Η ευαίσθητη πλευρά του Τιμ Κουκ


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
14:12
04/02/2012
Η Apple δώρησε 100 εκατ. δολάρια σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς
3
loading

Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, ανακοίνωσε στο τελευταίο συνέδριο της εταιρίας ότι στο εξής η Apple θα προβαίνει σε φιλανθρωπικά έργα και ένα μερίδιο των εσόδων της θα δίνοντα σε νοσοκομεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Συγκεκριμένα, 50 εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη δωρηθεί σε νοσοκομεία του Στάνφορντ, με σκοπό τη βελτίωση των εγκαταστάσεών και τη δημιουργία παιδοκλινικής. Άλλα 50 εκατομμύρια έχουν δωρηθεί στο Product RED, το οποίο αποτελεί μια φιλανθρωπική οργάνωση που καταπολεμά ασθένειες όπως το AIDS, τη φυματίωση και την ελονοσία.

Από τότε που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος της Apple, ο Τιμ Κουκ διαφέρει από τον προκάτοχό του, Στιβ Τζομπς, σε ορισμένα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων. Ο Στιβ Τζομπς δεν ήταν γνωστός για τη φιλανθρωπική του ευαισθησία και μάλιστα είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να δωρήσει τα χρήματα της εταιρίας του.

Ο Τιμ Κουκ, από την άλλη, προσφέρει εκπτώσεις στους εργαζόμενους της εταιρίας για την αγορά των πρϊόντων της Apple και έχει θεσπίσει ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό ποσό.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar panos-h

    ψευτομάρκετινγκ...

  2. avatar alexandergreek

    Καλα δεν ξερεις, μπορεί ο Ξοβς να έκανε κρυφές φιλανθρωπίες, οι οποίες ώς γνωστόν αξίζουν και περισσότερο...

  3. avatar Manos

    ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι ο steve job τώρα το επιβεβεωσα όμως δεν ήθελε να δόση χρήματα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ορίστε τώρα τα πήρε μαζί του πάλη καλά που ειπαρχουν και καλή ανθρώπι και βοηθάνε καπιους που πραγματικά το έχουν ανάγκη ένα μεγάλο μπράβο στον τιμ κουκ και στην apple

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει