Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet

Το Yoga Book μπορεί να δημιουργήσει ψηφιακά αντίγραφα χειρόγραφων


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΝΕΑ
12:20
31/08/2016
Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet
loading

Η Lenovo παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο tablet το οποίο διαθέτει ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό: μπορεί να δημιουργήσει το ψηφιακό αντίγραφο ενός χειρόγραφου χάρη στη χρήση του ειδικού notepad.

Το Yoga Book διαθέτει μία ειδική αναδιπλούμενη οθόνη πάνω στην οποία ο χρήστης μπορεί να γράψει σε κανονικό χαρτί και ο υπολογιστής με τη σειρά του μετατρέπει το χειρόγραφο σε ψηφιακό αντίγραφο. Πάνω στην ειδική οθόνη ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει επίσης και γραφήματα, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται και σε πληκτρολόγιο. Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι χρήστες θα γράφουν πιο αργά από ότι θα έκαναν σε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο που συνήθως χρησιμοποιείται σε τέτοιου είδους συσκευές.

Η Lenovo παρουσίασε το νέο της tablet λίγο πριν από την έναρξη της έκθεσης τεχνολογίας IFA 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, το Yoga θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία η οποία θα ενσωματώνει το λειτουργικό της Google, Android και θα κοστίζει λιγότερο από την έκδοση των Windows 10.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει