Είπαμε η τεχνολογία είναι χρήσιμη και αρέσει σε αρκετούς, υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι είτε δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία, είτε δεν μπορούν να την ακολουθήσουν όπως οι ηλικιωμένοι.

Ένα από τα προϊόντα της τεχνολογίας που όχι μόνο έχει μπει στην καθημερινότητα μας, αλλά έχει γίνει και προέκταση του χεριού μας είναι τα κινητά τηλέφωνα και τώρα πια τα λεγόμενα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Τι γίνεται όμως με αυτούς που νοσταλγούν τα παλιά πιο απλά τηλέφωνα ή πολύ απλά έχουν βαρεθεί να είναι συνδεδεμένοι με τα πάντα;

Το τηλέφωνο, «John’s Phone», διαθέτει τα απολύτως στοιχειώδη και όταν λέμε τα απολύτως στοιχειώδη εννοούμε ότι δεν έχει κάμερα, δεν υποστηρίζει ηλεκτρονική αλληλογραφία, ούτε καν SMS. Είναι συμβατό με οποιαδήποτε κάρτα SIM και μιας και δεν έχει όλα τα λαμπερά φωτάκια και περίεργους ήχους, είναι μία αρκετά ενεργειακά αποδοτική μηχανή.

Ο χρόνος ομιλίας του είναι 6 ώρες, ενώ σε χρόνο αναμονής φθάνει τις 3 εβδομάδες! Στη συσκευασία περιέχονται hands-free πραγματοποίησης κλήσεων και ασφαλής οδήγησης, ενώ είναι τόσο low-tech που στο πίσω μέρος του διαθέτει σημειωματάριο και στυλό.

Πηγή: proho.gr