Το πιο «παλαιομοδίτικο» κινητό τηλέφωνο που κυκλοφορεί

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την πραγματοποίηση κλήσεων


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
14:21
23/09/2011
Το πιο «παλαιομοδίτικο» κινητό τηλέφωνο που κυκλοφορεί
3
loading

Είπαμε η τεχνολογία είναι χρήσιμη και αρέσει σε αρκετούς, υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι είτε δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία, είτε δεν μπορούν να την ακολουθήσουν όπως οι ηλικιωμένοι.

Ένα από τα προϊόντα της τεχνολογίας που όχι μόνο έχει μπει στην καθημερινότητα μας, αλλά έχει γίνει και προέκταση του χεριού μας είναι τα κινητά τηλέφωνα και τώρα πια τα λεγόμενα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα. Τι γίνεται όμως με αυτούς που νοσταλγούν τα παλιά πιο απλά τηλέφωνα ή πολύ απλά έχουν βαρεθεί να είναι συνδεδεμένοι με τα πάντα;

Το τηλέφωνο, «John’s Phone», διαθέτει τα απολύτως στοιχειώδη και όταν λέμε τα απολύτως στοιχειώδη εννοούμε ότι δεν έχει κάμερα, δεν υποστηρίζει ηλεκτρονική αλληλογραφία, ούτε καν SMS. Είναι συμβατό με οποιαδήποτε κάρτα SIM και μιας και δεν έχει όλα τα λαμπερά φωτάκια και περίεργους ήχους, είναι μία αρκετά ενεργειακά αποδοτική μηχανή.

Ο χρόνος ομιλίας του είναι 6 ώρες, ενώ σε χρόνο αναμονής φθάνει τις 3 εβδομάδες! Στη συσκευασία περιέχονται hands-free πραγματοποίησης κλήσεων και ασφαλής οδήγησης, ενώ είναι τόσο low-tech που στο πίσω μέρος του διαθέτει σημειωματάριο και στυλό.

Πηγή: proho.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Markk

  Τέλειο! Ιδανικό δώρο για τον μπαμπά μου... θα εκτιμήσει ιδιαιτέρως το σημειωματάριο για να γράφει τα τηλέφωνα!

  1. avatar Ecomo

   είναι τέλειο δώρο πρωτοχρονιάς και για τους 2 γονείς. δεν θα τα περδεύουν kiolas ο ένας το άσπρο κ ο allos το μαύρο. Ειδικά το μπλοκάκι θα γράψει, χωρίς πλάκα σκαιφτομαι να τους τα παραγείλω!!

 2. avatar Αντίδοτο 856Χ

  χαχαχαχα γαμάτο!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει