Οι πωλήσεις των νέων iPhone 6S και 6S Plus ξεκίνησαν σήμερα, στις χώρες που η Apple κάνει σε πρώτη φάση διαθέσιμες τις συσκευές.

Η πρώτη χώρα που οι καταναλωτές μπόρεσαν να αποκτήσουν το smartphone ήταν η Αυστραλία, όπου όμως όσοι αποφάσισαν να στηθούν στην ούρα έπρεπε να υπομείνουν τις άσχημες καιρικές συνθήκες με κρύο και βροχή.

Ωστόσο, ούτε ο καιρός, αλλά ούτε και το γεγονός ότι είναι δυνατή η προπαραγγελία, δεν πτόησαν τους αφοσιωμένους πελάτες της Apple, καθώς ορισμένοι είχαν στηθεί ακόμη και 17 ημέρες νωρίτερα ώστε να είναι οι πρώτοι που θα παραλάβουν το iPhone 6S από το κατάστημα-ναυαρχίδα της Apple στο Σύδνεϋ το οποίο έχει κερδίσει τον τίτλο της «πρώτης στον κόσμο τοποθεσίας» που μπορείς να αγοράσεις τα τελευταία προϊόντα. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, πάνω 15 σκηνές είχαν στηθεί έξω από το κατάστημα στο Σύδνεϋ, ενώ και ομπρέλες είχαν εμφανιστεί προκειμένου οι πελάτες να προστατευτούν από τη βροχή.

Μάλιστα ένας από αυτούς που έδωσαν το «παρών» στην ουρά στο Σύδνεϋ και κέρδισε την προσοχή ήταν ένα ρομπότ το οποίο έστειλε στη θέση της η Lucy Kelly! Η γυναίκα έστειλε το ρομπότ στην ουρά από το βράδυ της Πέμπτης και το ήλεγχε από το σπίτι της, έχοντας εικόνα μέσω ενός iPad. Τελικά, αφού αγόρασε τη συσκευή με τη βοήθεια του ρομπότ, ένας συνάδελφος της Kelly πήγε να παραλάβει τη συσκευή!iphon6e06

«Πουλάω το iPhone μου δύο βδομάδες πριν την ανακοίνωση (σ.σ. των νέων συσκευών) κάθε χρόνο ώστε να έχω την καλύτερη τιμή πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος φέτος. Θα αγοράσω την απόχρωση rose gold επειδή το συγκεκριμένο παρουσιάστηκε ως νέο μοντέλο», δήλωσε στο CNET, ο 15χρονος Marcus Barsoum από το Σύδνεϋ ο οποίος στήθηκε στην ουρά στις 4 το πρωί, την Πέμπτη. Ο Barsoum αγόρασε το iPhone 6S Plus των 64GB, αν και θα ευχόταν τα μελλοντικά μοντέλα να ήταν ανθεκτικά στο νερό, να είχαν καλύτερη μπαταρία και ταχυφόρτηση.

Μετά το Σύδνεϋ, τα επόμενα καταστήματα της Apple που άνοιξαν ήταν στην Ιαπωνία, την Κίνα και κατόπιν αυτά της Ευρώπης, όπως σε Γαλλία και Βρετανία. Οι ουρές σε αυτά ήταν αρκετά μικρότερες από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς πολλοί προχώρησαν σε προ-παραγγελίες.

iphon6e16 iphon6e01 iphon6e02 iphon6e03 iphon6e04 iphon6e05 iphon6e07 iphon6e08 iphon6e09 iphon6e10 iphon6e11 iphon6e12 iphon6e13 iphon6e14 iphon6e15