H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά των επίπεδων οθονών, διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στον κλάδο των οθονών Η/Υ LED και LCD στην ελληνική αγορά για έκτη συνεχή χρονιά, παραμένοντας στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

Ως αναγνώριση της εμπιστοσύνης του ελληνικού κοινού και με αφορμή την παρουσίαση της νέας σειράς οθονών Η/Υ LG Cinema 3D, η εταιρεία διοργανώνει πληθώρα προωθητικών ενεργειών με πλούσια δώρα, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα και στο Facebook (www.facebook.com/lghellas).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρόσφατα αποτελέσματα της έρευνας Context/BNA (Brian Norris Associates), -της μεγαλύτερης ανεξάρτητης εταιρείας ειδικευμένων συμβούλων και έρευνας στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών καταναλωτικών προϊόντων στην Ευρώπη- καταδεικνύεται ότι η LG Electronics διατήρησε το 2010 την ηγετική θέση που κατείχε και τα προηγούμενα έτη στην αγορά των οθονών Η/Υ LED και LCD, με ποσοστό 43,54% στις πωλήσεις τεμαχίων, ενώ για το πρώτο τρίμηνο του 2011 καταγράφει ήδη μερίδιο πωλήσεων ύψους 49,48%.

Η συνεπής και συστηματική επένδυση της LG στην έρευνα και ανάπτυξη, ο κορυφαίος σχεδιασμός, τα οικολογικά χαρακτηριστικά και η παρουσίαση καινοτομιών στις οθόνες Η/Υ, όπως η τεχνολογία 3D Film Patterned Retarder (FPR), η πιστοποίηση Flicker Free, τα IPS πάνελ και οι λειτουργίες Monitor TV, την έχουν καθιερώσει ως πρωτοπόρο στην ανταγωνιστική κατηγορία των οθονών Η/Υ. Η ευρεία γκάμα οθονών Η/Υ της LG, ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών και παρέχει λύσεις κορυφαίας απόδοσης για κάθε χρήστη.

Η LG με τον αέρα του ηγέτη του κλάδου, καινοτομεί με τη νέα σειρά οθονών Η/Υ και Monitor TV CINEMA 3D, η οποία ενσωματώνει ότι πιο σύγχρονο στον τομέα της τρισδιάστατης απεικόνισης, και διαθέτει πιστοποίηση Flicker Free από την Intertek και την TÜV. Mε την αξιοποίηση της τεχνολογίας FPR – που σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας TNS Research προτιμάται από 8 στους 10 καταναλωτές- και με τη βοήθεια των CINEMA 3D γυαλιών της LG, οι χρήστες απολαμβάνουν φωτεινότερη προβολή, καθαρότερες εικόνες και “Flicker-Free” τρισδιάστατη θέαση, για μια πιο ξεκούραστη και απολαυστική 3D εμπειρία στον Η/Υ.

Επιπλέον, με αφορμή την παρουσίαση των νέων οθονών Η/Υ, η LG Electronics Ελλάς διοργανώνει μια σειρά προωθητικών ενεργειών, παρέχοντας στο κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις οθόνες και τα Monitor TV LG Cinema 3D και να κερδίσει πλούσια δώρα. Ειδικότερα, μέσα στον Ιούλιο, οι επισκέπτες των The Mall Athens και Athens Metro Mall θα μπορούν να απολαύσουν άφθονο 3D gaming και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των οθονών LG CINEMA 3D στα ειδικά stands που θα βρίσκονται στους χώρους των εμπορικών κέντρων, συμμετέχοντας παράλληλα σε κληρώσεις για να κερδίσουν δώρα και εκπλήξεις από την LG.

Τέλος, παραμένοντας πιστή προς τη Διαδικτυακή κοινότητα και τη συνεχόμενη στήριξη των online φίλων της, η LG διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο Facebook. Οι χρήστες που θα επισκεφτούν τη σελίδα της μέσα στον Ιούλιο, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ένα πρωτότυπο παιχνίδι και να διεκδικήσουν έπαθλα, μεταξύ των οποίων οι νέες 3D οθόνες LG DP42 CINEMA 3D και LG DM50D CINEMA 3D Monitor TV.

Οι οθόνες Η/Υ και Monitor TV της LG Electronics, συνδυάζουν προηγμένη τεχνολογία και καινοτόμο σχεδίαση, αποσπώντας διεθνείς διακρίσεις και την αναγνώριση του κοινού σε ολόκληρο τον κόσμο. Η LG πρωτοπορεί και σε αυτήν την κατηγορία, παρέχοντας στους χρήστες ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή ποιότητα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και ταιριάζουν σε κάθε προτίμηση, γιατί Life’s Good!