Αν μετράτε τις μέρες για την φετινή γιορτή του Πατέρα, η Logitech μπορεί να σας βοηθήσει με πολλές προτάσεις δώρων που θα ταιριάζουν ακριβώς στα γούστα του. Φυσικά, εκείνη η παιδική ζωγραφιά που του κάνατε δώρο όταν είσαστε 5 χρονών είναι ότι καλύτερο του έχετε χαρίσει, αλλά μήπως τώρα ήρθε ο καιρός να του πάρετε κάτι που θα θέλει πάρα πολύ;

Ο μπαμπάς στον καναπέ;

Λατρεύει ο μπαμπάς να κάθεται αναπαυτικά στο σαλόνι; Δώστε του ένα ακόμη λόγο να το απολαύσει: Κάντε του δώρο το ποντίκι Logitech® Wireless M515 και θα μπορεί να κάνει όλο το σερφάρισμά του χρησιμοποιώντας το πάνω στον καναπέ, αλλά και πάνω σε κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα, χαλιά… και φυσικά επιφάνειες γραφείων. Το καινούριο μοντέλο ποντικιού της Logitech θα τον βολέψει ιδιαίτερα καθώς προσφέρει έως και 2 χρόνια διάρκεια μπαταρίας, οπότε σπάνια θα χρειαστεί να τις αλλάξει.



Ο μπαμπάς είναι οικολόγος;

Τροφοδοσία από τον ήλιο, κατασκευή χωρίς χρήση PVC, μέχρι και πλήρως ανακυκλώσιμη συσκευασία. Δηλαδή ένα τέλειο δώρο για τον μπαμπά που έχει περιβαλλοντικές ευαισθησίες (και όχι μόνο). Το νέο πληκτρολόγιο Logitech® Wireless K750 δουλεύει με φως (ακόμη και σε εσωτερικό χώρο), ενώ μια φόρτιση διαρκεί έως 3 μήνες εξαλείφοντας οριστικά κάθε πρόβλημα ενέργειας.

Ο μπαμπάς τραγουδάει στο μπάνιο;
Μπορείτε να τον…βοηθήσετε στα φάλτσα του, προσφέροντας ένα ποιοτικό μουσικό υπόβαθρο. Κάντε του δώρο τα επαναφορτιζόμενα Logitech® S715i και έχετε σκοράρει διπλά. Και τα αυτιά σας θα σωθούν και ο ίδιος θα ακούει την αγαπημένη του μουσική οπουδήποτε, ακόμη και στο μπάνιο!


Ο μπαμπάς ταξιδεύει διαρκώς;

Αν είναι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, σίγουρα του λείπει η οικογένεια του. Οπότε γιατί να μην του κάνουμε δώρο μια webcam υψηλής ανάλυσης; Για αυτόν λοιπόν, ιδανική είναι η Logitech® HD Pro C910. Με υψηλή ανάλυση σε όλες τις λειτουργίες της και πεντακάθαρο ήχο, προσφέρει βιντεοεπικοινωνία κορυφαίας ποιότητας. Έτσι ο μπαμπάς μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας και να νιώθουμε όλοι ότι είναι στο ίδιο δωμάτιο, αφού η εικόνα που θα έχουμε είναι τόσο ζωντανή. Κι αν ο μπαμπάς έχει Μac; Κανένα πρόβλημα, η webcam HD Pro C910 συνεργάζεται άψογα και με υπολογιστές Mac.