Άλλη μία προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να τερματίσει την προφυλάκιση του, φαίνεται να καταλήγει χωρίς αντίκρισμα. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν έγκλειστος στις φυλακές του Ναυπλίου, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας εισηγήθηκε αρνητικά και στο νέο αίτημα αποφυλάκισής του. Αρνητικός, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, είναι και ο ειδικός εφέτης ανακριτής.

Ο Αχιλλέας Μπέος συμπλήρωσε ήδη οκτώ μήνες προσωρινής κράτησης στις φυλακές του Ναυπλίου λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και όσα αιτήματα αποφυλάκισης έχει υποβάλλει, έχουν πέσει μέχρι στιγμής στο κενό.

Την ίδια τύχη έχει και το τελευταίο αίτημα που υπέβαλλε πριν από λίγες ημέρες, καθώς η εισαγγελική πρόταση από τον Αντιεισαγγελέα Εφετών, κ. Μπαρδάκη, ήταν τελικά αρνητική.

Τον λόγο πλέον, θα έχει ο ειδικός εφέτης ανακριτής του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού σκανδάλου που συγκλόνισε ποτέ τη χώρα, Γιώργος Καλόφωνος. Σύμφωνα, πάντως, με δικαστικές πηγές, θα είναι και εκείνος αρνητικός στο αίτημα αποφυλάκισης.

Πηγή: Sport-fm.gr