Γελοιότητες χαρακτήρισε ο Νέρι Καστίγιο τα περί εμπλοκής του σε απόπειρα να «στηθεί» η σέντρα στον αγώνα του Άρη με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός μέσω του facebook δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εμπλοκή του από τρίτους στην υπόθεση και απείλησε με μηνύσεις, όπως και ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ.

«Θα ήθελα να πω ότι όσα βγήκαν στην επιφάνεια για μένα είναι αναληθή και δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω να λερωθεί το όνομά μου και η καριέρα μου με γελοία πράγματα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται για μένα, από τη στιγμή που μείωσα το κασέ μου κατά 25% για να υπογράψω στον Άρη, είναι γελοιότητες. Ο Άλεξ ήδη έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο και θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις», ανέφερε το μήνυμα του Καστίγιο.

Ο αδερφός του, Άλεξ, είπε με τη σειρά του: «Έχω κουραστεί με αυτές τις αηδίες που ανακαλύπτουν. Το έχουν παρατραβήξει και λασπολογούν εναντίον του, κάτι που δεν θα επιτρέψω άλλο. Αυτό το πράγμα δεν θα συνεχιστεί και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος».

Βρες ομάδα…

Τελειωμένος από τον Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Χρήστος Αραβίδης. Ο νεαρός επιθετικός δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Σάκη Τσιώλη, ενώ μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών και την πιθανή εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς, οι «κίτρινοι» θέτουν και ηθικό ζήτημα, όπως και στην υπόθεση του Κώστα Μενδρινού. Έτσι κάλεσαν τον Αραβίδη να ψάξει ομάδα.

Χάνει έδαφος ο Φιγκερόα

Υποχωρεί η περίπτωση του Λουτσιάνο Φιγκερόα για τον Άρη. Το υψηλό κασέ (320.000 ευρώ το χρόνο) και οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τον 30χρονο Αργεντινό επιθετικό, έχουν οδηγήσει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της ΠΑΕ και δίχως ακόμη να έχει απορριφθεί αυτή η περίπτωση, πλέον δεν είναι σε πρώτο πλάνο.

Πηγή: sport-fm.gr