Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής απονομής της Χρυσής Μπάλας, καθώς κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για έκτη φορά στην καριέρα του, αλλά η στιγμή που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν αυτή με πρωταγωνιστές τον παρουσιαστή της εκδήλωσης, Ντιντιέ Ντρογκμπά, μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν άκουσε τον βετεράνο σέντερ φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού να λέει: «Το 2009, ένα πιτσιρίκι ήθελε να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, αλλά εκείνη τη νύχτα λόγω και του εκνευρισμού μου με τον Όβρεμπο, το είχα απορρίψει. Τώρα είναι η στιγμή να το διορθώσουμε…», με τον 21χρονο φορ να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή.

Ο Ντρογκμπά αναφερόταν στη νύχτα του επαναληπτικού ημιτελικού του Champions League της περιόδου 2008-09, όταν η τότε ομάδα του, η Τσέλσι, γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα. Για τους «μπλε», μεγάλο ρόλο στο να συμβεί αυτό έπαιξε ο Νορβηγός ρέφερι, Τομ Χένινγκ Όβρεμπο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπαπέ που είχε βρεθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ζήτησε να βγει μια φωτογραφία με το είδωλό του, αλλά ο Ιβοριανός ήταν σε έξαλλη κατάσταση και δεν μπόρεσε να κάνει το χατίρι του πιτσιρικά. Ο μικρός μεγάλωσε, έγινε ένας από τους κορυφαίους στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα και η φωτογραφία εκείνη ήρθε με… δέκα χρόνια καθυστέρηση.

Την ώρα που οι δύο τους ήταν έτοιμοι για την πόζα, ο παρουσιαστής ζήτησε όλους τους παρευρισκόμενους να σηκωθούν, με την εντολή του να γίνεται πράξη και άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Όπως θα έλεγε ο θυμόσοφος λαός, «ποτέ δεν είναι αργά…».