Η Γερμανία του Γιόακιμ Λεβ περιμένει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του (19:00 ΝΕΡΙΤ) θέλοντας να στείλει μήνυμα από νωρίς για την κούπα.

Σε κάθε διοργάνωση η Γερμανία ανεξάρτητα με την αγωνισιτκή κατάσταση κατεβαίνει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Γιόακιμ Λεβ δενείχε και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αν σκεφτεί κανείς τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τους τραυματισμούς των Ρόις, Μπέντερ και Γκιουντογκάν που έμειναν εκτός αποστολής. Παρόλα αυτά τα «πάντσερ» για άλλο ένα τουρνουά κατεβάζει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός αμφιταλαντεύεται για το σύστημα που θα ακολουθήσει αν και όλα δείχνουν ότι το 4-2-3-1 θα είναι αυτό που θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Στην άλλη πλευρά η Πορτογαλία είχε πέσει πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ένα πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να κάνει κανονική προετοιμασία. Τελικά όμως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι απόλυτα έτοιμος και πάνω του ο Πάουλο Μπέντο στηρίζει όλες τις ελπίδες για μία νικηφόρα πρεμιέρα.

Οι δύο ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση και ο σημερινός νικητής θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Πιθανές συνθέσεις:

Γερμανία
: Νόϊερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μερτεζάκερ, Χέβεντες, Λαμ, Σβαϊνσταϊγκερ, Σίρλε, Ποντόλσκι,Οζίλ, Μίλερ

Πορτογαλία: Εντουάρντο, Περέιρα, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Βελόζο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες, Νάνι, Ρονάλντο, Αλμέιδα

Πηγή: gazzetta.gr