Η ομάδα του Λονδίνου, που και φέτος βρίσκεται σε μια ακόμη μεταβατική περίοδο, ενδέχεται οσονούπω να αλλάξει την μοίρα της με την βοήθεια του Spotify και βετεράνων αθλητών της, αναφέρει η Guardian.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, ο Ντάνιελ Εκ, ένας από τους εμπνευστές του Spotify, ενδιαφέρεται για την απόκτηση της Aρσεναλ. Πρόκειται για έναν 38χρονο Σουηδό, η περιουσία του οποίου ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η αξία του δημιουργήματος του ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ντάνιελ Εκ δεν θα είναι μόνος του. Οι Τιερί Ανρί, Πατρίκ Βιεϊρά και Ντένις Μπέργκαμπ είναι εκείνοι που θα μπουν μπροστά στην επόμενη ημέρα και θα έχουν ρόλους-κλειδιά σε περίπτωση που έχουμε αλλαγή ιδιοκτησίας στη βρετανική ομάδα.

Ήδη ο Ντάνιελ Εκ πέταξε το γάντι στην πλευρά της νυν διοίκησης, τονίζοντας πως «εάν [η Αρσεναλ] ενδιαφέρεται, εγώ θα είναι εκεί για να καταθέσω επίσημη πρόταση».

Από την άλλη, ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Σταν Κρένκε δεν δείχνει έτοιμος να πουλήσει τους Κανονιέρηδες.

«Πότε θα πουλήσουμε; Δεν θα απαντήσω αυτή την ερώτηση, γιατί δεν έχουμε πρόθεση να το κάνουμε», απάντησε σε σχετική ερώτηση.