Σε ένα μεγάλο σίριαλ, το οποίο ενδεχομένως να έχει πολλά επεισόδια, εξελίσσεται η υπόθεση της παραμονής -ή μη- του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Έπειτα από το σενάριο από την πατρίδα του Αργεντινού σούπερ σταρ, το οποίο έλεγε ότι κατά 90% ο 33χρονος θα παραμείνει στους Καταλανούς, ήρθε να δώσει συνέχεια ο πατέρας του.

Ο Χόρχε Οράσιο Μέσι άφησε να εννοηθεί ότι έχουν αλλάξει πολύ πλέον τα πράγματα στην υπόθεση, έπειτα από τις κουβέντες που έχει κάνει με τον γιο του και με τους νομικούς εκπροσώπους του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο του Deportes Cuatro: «Ναι, υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει…».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του συγκεκριμένου Μέσου, ο «Λίο» αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει συνδέσει όλη του την επαγγελματική καριέρα για ακόμη μια σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021 που θα λήξει το τρέχον συμβόλαιό του.

Παράλληλα, φέρεται να σκέφτηκε ότι από τη στιγμή που πλέον εντείνονται οι συζητήσεις και για την επιστροφή θεατών στα γήπεδα, θα ήθελε να αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Μπάρτσα, πριν συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα.