Εκνευρισμός επικρατούσε στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής (06/08) αναμέτρησης με τη Γουλβς, στο «Μολινό», για τους «16» του Europa League, λόγω της διαιτησίας από τον Πολωνό, Σίμον Μαρτσίνιακ.

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για αρκετές φάσεις, αλλά περισσότερο για αυτή με το σπρώξιμο του Μπολί στον Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή τη αγγλικής ομάδας, στην οποία ο ρέφερι θα μπορούσε επίσης να δείξει την άσπρη βούλα.

Αυτή ήταν και… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σε ένα ματς που ήρθε μια πικρή ήττα με 1-0 και ταυτόχρονα ένας αποκλεισμός αρκετά άδοξος.

Ήδη ο εκνευρισμός είχε προκληθεί από τη φάση του γκολ το οποίο σημείωσε ο Καμαρά και ακυρώθηκε για οφσάιντ, η περίπτωση του Ελ Αραμπί προκάλεσε όμως ακόμη περισσότερες διαμαρτυρίες, όπως σημειώνεται από τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Γενικά υπήρξε ένα κλίμα δυσαρέσκειας από πλευράς ελληνικής ομάδας, όχι όσον αφορά μόνο το διαιτητικό κομμάτι. Ενδεικτικές ήταν οι τοποθετήσεις τόσο του διευθυντή Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Νίκου Γαβαλά, όσο και του Ματιέ Βαλμπουενά.