Σκάνδαλο ξέσπασε στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να πληρώνουν εταιρεία η οποία έγραφε αρνητικά σχόλια στα social media για παίκτες, προπονητές και υποψήφιους προέδρους.

Όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, οι «μπλαουγκράνα» είχαν υπογράψει με την εταιρεία I3 Ventus, η οποία με τη σειρά της κατέχει σελίδες στα social media.

Η Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε την I3 Ventures για να επιτεθεί διαδικτυακά ακόμα και σε παίκτες – σημεία αναφοράς της τωρινής ομάδας όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και θρύλους του συλλόγου, όπως ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Τσάβι και ο Κάρλες Πουγιόλ.

Στο στόχαστρο μπήκαν ακόμα εκλογικοί αντίπαλοι του Μπαρτομέου στις εκλογές όπως ο Βίκτορ Φοντ, ο Τζουάν Λαπόρτα ή ο Αγουστί Μπενεντίτο, από λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2018.

Αυτή η εταιρεία ουσιαστικά… επωμίστηκε την ευθύνη της αναφοράς αρνητικών σχολίων και καταστάσεων για όσους ορέγονται τη θέση του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου στην προεδρία της ομάδας, αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές όπως οι Πουγιόλ και Τσάβι!

Παράλληλα, φέρεται να είχε ασχοληθεί και με πολιτικούς όπως ο Πουτζδεμόν, ενώ και ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε ξεφύγει από τη λίστα σε ανύποπτο χρόνο!

Στην παρακάτω ανάρτηση ένα λογαριασμόςσχολιάζει την σύζυγο του Λιονέλ Μέσι και το πως συμπεριφέρεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: gazzetta.gr