Οι Νερατζούρι προηγήθηκαν με γκολάρα Ναϊνγκολάν αλλά οι Μπιανκονέρι απάντησαν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αφήνουν ακόμη στην αβεβαιότητα τους Μιλανέζους για την έξοδο στο Champions League.

Η Ιντερ είχε το βαθμολογικό κίνητρο και το γόητρο. Η Γιουβέντους είχε το γόητρο. Και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γεγονός που αρκούσε για να φύγει από το Meazza με την ισοπαλία, η οποία δεν επιτρέπει στους Μιλανέζους να πανηγυρίσουν ένα τρίποντο που θα τους έφερνε αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League. Ενα τρίποντο που ήθελαν πολύ και το έδειξαν από νωρίς, αφού στο 7′ η σουτάρα του Ναϊνγκολάν κατέληξε στα δίχτυα του Σέζνι για το 1-0. Με ψυχολογία από το γρήγορο γκολ και με μια κακή Γιούβε απέναντι τους, οι Νερατζούρι πλησίασαν δύο φορές στο 2-0, αρχικά με τον Ικάρντι και στη συνέχεια με τον Ντε Φράι, αλλά ο Σέζνι αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις, κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Και αφού έμειναν ζωντανοί, οι Μπιανκονέρι χτύπησαν στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 62′. Το τακουνάκι του Πιάνιτς για τον Ρονάλντο είχε ως αποτέλεσμα το 1-1 από το συρτό σουτ του Πορτογάλου με το αριστερό, για το γκολ Νο600 στην καριέρα του σε ό,τι αφορά συλλόγους μόνο! Παράλληλα, ήταν ένα γκολ που έκοψε τη φόρα της Ιντερ και της μετέφερε αβεβαιότητα, αφού στη συνέχεια μόνο μία φορά βασικά, με τον Πέρισιτς (καλή επέμβαση του Σέζνι), έγιναν απειλητικοί. Ετσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να είναι κοντά στην έξοδο στο Champions League αλλά όχι σίγουρη ακόμη.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν (74′ Μπόρχα Βαλέρο), Πολιτάνο (80′ Ζοάο Μάριο), Πέρισιτς, Ικάρντι (82′ Λαουτάρο Μαρτίνες).

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (49′ Σπινατσόλα), Εμρέ Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (60′ Κεν), Κουαδράδο, Μπερναρντέσκι (86′ Ματέους Περέιρα), Ρονάλντο.

Πηγή: gazzetta.gr