Με ένα πρωτοσέλιδο «γεμάτο» από την παρουσία του Πολ Πογκμπά κυκλοφόρησε το περιοδικό France Football. Ο Γάλλος άσος παρουσιάζεται από το Μέσο της πατρίδας του να βάζει το δάχτυλό του μπροστά από το στόμα του και τη μύτη του, σαν να ζητά σιωπή από αυτούς που γνωρίζουν το… μυστικό του.

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό, αυτό είναι η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρονται και οι λόγοι που ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει παίκτης του Ζινεντίν Ζιντάν από την επόμενη σεζόν. Επίσης, σημειώνεται ότι δεν είναι τυχαία η επιλογή να κυκλοφορήσει έτσι το περιοδικό, παραμονές του αγώνα των «κόκκινων διαβόλων» με την Μπαρτσελόνα.

Οι αρθρογράφοι αναφέρουν πως η Μπάρτσα δεν αποκλείεται από του χρόνου να είναι η μεγάλη αντίπαλος του Πολ Πογκμπά, εφόσον οι «μερένχες» τα βρουν με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ το όνομα του Γάλλου ποδοσφαιριστή είχε συνδεθεί στο παρελθόν με μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν τους Καταλανούς.

Πάντως, σε πρόσφατα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφερόταν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καλούσε τον 26χρονο σε συζήτηση για αναπροσαρμογή και επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας τους. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το «κάδρο» δεν πρέπει να βγει και η Γιουβέντους, η οποία θα ήθελε πίσω τον Πογκμπά, μια εξέλιξη που δεν θα χαλούσε ούτε τον ίδιο τον παίκτη.

Αυτό που φαντάζει σίγουρο, είναι πως ο Γάλλος αστέρας θα γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα το προσεχές καλοκαίρι.