Σε μια αποκάλυψη η οποία προκάλεσε σοκ προχώρησε σήμερα ο βετεράνος τερματοφύλακας των Ίντερ, Βερόνα, Πάρμα, Φιορεντίνα και Τζένοα, Σεμπαστιάν Φρέι, ο οποίος έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο.

Ο Γάλλος πορτιέρε αποκάλυψε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν εκείνος και η οικογένειά του, όταν ανέβασε πάρα πολύ ψηλό πυρετό, με ένα ιό να έχει εισβάλει στον οργανισμό του, ο οποίος «σταδιακά με άφηνε ανήμπορο και θα μπορούσε να με πάρει μακριά σας».

«Όπως διαπιστώσατε, ήμουν ανενεργός από τα social media το τελευταίο διάστημα, για έναν πολύ σημαντικό λόγο που πρέπει να σας αποκαλύψω. Πριν από τρεις εβδομάδες μεταφέρθηκα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, επειδή ανέβασα 40 πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε.

Μετά από αρκετές εξετάσεις, μου βρήκαν έναν ιό, ο οποίος σιγά-σιγά με άφηνε ανήμπορο και μπορούσε να με πάρει μακριά σας. Ευτυχώς, πέρασα αυτήν τη δοκιμασία και τώρα αρχίζει μια νέα διαδικασία, να περπατήσω ξανά όπως έκανα πριν και να δουλέψω ξανά στο να κρατήσω ξανά το μωρό μου στην αγκαλιά μου», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Πάντα έπαιζα για τη νίκη και πλέον είμαι αποφασισμένος και γεμάτος δύναμη να παλέψω για ακόμη μια φορά».

Ο 38χρονος είχε παραπάνω από 500 εμφανίσεις με τις φανέλες των ιταλικών ομάδων στις οποίες υπέγραψε συμβόλαιο, ενώ εκπροσώπησε και την εθνική Γαλλίας στο Euro 2008.