Η Φραντσέσκα Φιορέτι, έναν χρόνο και κάτι μετά τον θάνατο του συζύγου της και αρχηγού της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι, έγραψε για τα βιώματά της έκτοτε, δήλωσε πόσο φοβόταν για τα πάντα, πόσο ανησύχησε για την κορούλα τους που έμεινε δίχως πατέρα, αλλά και για την επανέναρξη της ζωής της…

Η σύζυγος του αδικοχαμένου αρχηγού της Φιορεντίνα που «έσβησε» στον ύπνο του την 4η Μαρτίου του 2018 και βύθισε στη θλίψη ολόκληρο το ιταλικό ποδόσφαιρο και τη Φλωρεντία, ανέφερε:

«Όλοι θρηνούν με τον τρόπο τους, όμως υπάρχει κι ένας σωστός τρόπος να το κάνεις. Στην αρχή φοβόμουν τα πάντα. Για πολλούς μήνες δεν άνοιγα την τηλεόραση και δεν κοιμόμουν στο δωμάτιό μας. Ακόμα και στο μπάνιο όπου έπλενα τα δόντια μου, ήθελα παρέα. Φοβόμουν ότι δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ την κατάσταση με τη μικρή μας κόρη…

Βοήθησα την κόρη μας με έναν ψυχολόγο. Πήγα αμέσως, μια μέρα μετά τον θάνατο του Νταβίντε.

Ήμουν σε απόλυτη σύγχυση. Με έκανε να καταλάβω ότι εκείνη η 4η Μαρτίου ολοκλήρωσε μια ολόκληρη ύπαρξη και όφειλα να ξεκινήσω μια καινούργια.

Διαβεβαίωσα τους κοντινούς μου ανθρώπους ότι ήμουν καλά και τους είπα ότι μπορούσα πλέον να μείνω μόνη στο σπίτι. Σιγά – σιγά επανέκτησα τη σταθερότητα και την ισορροπία μου».

Πηγή: gazzetta.gr