Περίπου δύο χρόνια μετά τον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, οι προπονητές των δύο φιναλίστ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ενδέχεται να κάνουν… ανταλλαγή πάγκων, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να ακούγεται έντονα για επιστροφή στο Τορίνο και τον Μαξ Αλέγκρι να παρουσιάζεται ως δυνατή υποψηφιότητα για τον πάγκο των «μερένχες».

Ο Σαντιάγκο Σολάρι είναι… υπ’ ατμών στους Μαδριλένους, μετά τις διαδοχικές «κατραπακιές» από την Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Φλορεντίνο Πέρες να προετοιμάζεται για τη διάδοχη κατάσταση, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ και κυρίως η As, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Έτσι, σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο νυν προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας» είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή υποψηφιότητα για να αντικαταστήσει τον Αργεντινό, καθώς πολλά δεδομένα δείχνουν ότι οι ημέρες του στο Πιεμόντε τελειώνουν. Ειδικά εάν η Γιούβε δεν καταφέρει να ανατρέψει το 2-0 που έχασε στον πρώτο αγώνα για τους «16» με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των «μπιανκονέρι».

Όσο για τον Ζιντάν, που το προηγούμενο καλοκαίρι αποχώρησε από το πόστο του προπονητή στη Ρεάλ, μετά από διαδοχικές επιτυχίες στο Champions League, πλέον φαίνεται έτοιμος να επιστρέφει στους πάγκους, με τη Γιουβέντους να είναι ο πιο οικείος προορισμός.