Το σενάριο επιστροφής του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους δεν είναι ούτε καινούριο, ούτε κάτι που δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά τα ιταλικά και βρετανικά ΜΜΕ στο μέλλον. Άλλωστε, ο Γάλλος μέσος δεν περνά και τις καλύτερες ημέρες του στο Μάντσεστερ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα της χώρας του το καλοκαίρι που πέρασε, έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ,  το οποίο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μετέτρεψε σε έναν μονόλογο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Πογκμπά μετέβη στο Παρίσι, για να παραβρεθεί σε εκδήλωση της εταιρείας ένδυσης που τον σπονσοράρει, στην οποία συνάντησε τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους κάλεσε τον καλό του φίλο να «επιστρέψει σπίτι του», δηλαδή στον σύλλογο του Πιεμόντε, ενώ ο Μίνο Ραϊόλα βρήκε ακόμη μια ευκαιρία για να μιλήσει με τους «μπιανκονέρι» για το θέμα.

Το σίγουρο είναι πως ο Πογκμπά αναθεματίζει αυτό το διάστημα στο Μάντσεστερ, με τον Μουρίνιο να παραμένει στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων», αλλά αυτό ίσως αλλάξει σύντομα. Πάντως, ο ίδιος δεν έχει κρύψει το δέσιμο με τη Γιούβε και τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας και μια επιστροφή στο Τορίνο θα φάνταζε ιδανική εξέλιξη για εκείνον.