Την πρωτιά στον 7ο όμιλο του Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης με τη νίκη της μέσα στην έδρα της Ρόμα με 2-0, με σκόρερ τους Μπέιλ και Λούκας Βάθκεθ. Ωστόσο, μετά την εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Βικτόρια Πλζεν με 1-2, η Ρόμα προκρίνεται επίσης στους 16 του Champions League ως δεύτερη.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και στον όμιλο της ΑΕΚ, τον 5ο, όπου η ΑΕΚ μετά την ήττα της με 0-2 από τον Άγιαξ είναι οριστικά τελευταία, ενώ ο Άγιαξ θα παίξει στην τελευταία αγωνιστική για την πρωτιά με την Μπάγερν Μονάχου, που συνέτριψε με εντυπωσιακή εμφάνιση την Μπενφίκα με 5-1 και βρίσκεται πλέον στην κορυφή με 2 βαθμούς περισσότερους από τους Ολλανδούς. Η Μπενφίκα είναι οριστικά τρίτη.

Στον 6ο Όμιλο, η Λιόν έμεινε στο 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι και η Σαχτάρ πέρασε νικηφόρα με γκολ στις καθυστερήσεις από την έδρα της Χόφενχαϊμ με 3-2. Έτσι, η Σίτι είναι σίγουρα στη φάση των 16, ενώ θα τη συνοδεύσει η Λιόν αν στο τελευταίο ματς πάρει έστω την ισοπαλία στην έδρα της Σαχτάρ, που θέλει μόνο νίκη για να είναι αυτή που θα περάσει στους 16.

Τέλος, στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους με γκολ του Μάντζουκιτς επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια και «κλείδωσε» την πρόκριση, αλλά όχι και την πρώτη θέση, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με γκολ του Φελαϊνί στις καθυστερήσεις τη Γιουνγκ Μπόις με 1-0 και παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω της. Η πρωτιά θα κριθεί στα ματς της τελευταίας αγωνιστικής (Γιουνγκ Μπόις – Γιουβέντους, Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ η Βαλένθια είναι οριστικά τρίτη.