Τα παιχνίδια της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς ποτέ δεν περνούν αδιάφορα. Το αντίθετο, πάντα θα υπάρχει ένας λόγος για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων σε όλον τον πλανήτη. Όταν, μάλιστα, το διακύβευμα είναι ο τίτλος του Κόπα Λιμπερταδόρες, του Champions League της Λατινικής Αμερικής δηλαδή, το ενδιαφέρον χτυπάει… κόκκινο.

Οι δύο ομάδες έφτασαν στον τελικό και όπως αναμενόταν, η… τρέλα κάθε πλευράς για την επικράτηση εκφράστηκε με κάθε τρόπο. Όμως, οι οπαδοί της γηπεδούχου το παράκαναν, καθώς η υποδοχή των φιλοξενούμενων στο «Μονουμεντάλ» μόνο η πρέπουσα δεν ήταν.

Με την άφιξη του πούλμαν της Μπόκα στο γήπεδο, οι οπαδοί της Ρίβερ «φρόντισαν» να… καλωσορίσουν τους αντιπάλους με πέτρες, που έσπασαν τα τζάμια του πούλμαν, αλλά και με εκτόξευση σπρέι πιπεριού. Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν να εξεταστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές της, με τον Κάρλος Τέβες να δείχνει να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Όλο αυτό το σκηνικό ανάγκασε τους υπεύθυνους διεξαγωγής της αναμέτρησης να τη μεταθέσουν κατά 75 λεπτά, κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη σέντρα του επαναληπτικού στο Superclasico θα πραγματοποιηθεί στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια: