Το ντέρμπι της χρονιάς για τη Νάπολι πλησιάζει, καθώς την Παρασκευή (0/12, 21:45) υποδέχεται τη Γιουβέντους, σε μια άκρως καθοριστική μάχη για τον τίτλο της Serie A. Οι «παρτενοπέι» προσπαθούν να ετοιμαστούν με κάθε τρόπο -ψυχολογικά και σωματικά- για την αναμέτρηση, με τον Λορέντσο Ινσίνιε να βρίσκει τον δικό του τρόπο.

Πήγε σε έναν tattoo artist και «χτύπησε» ένα τεράστιο λιοντάρι στην πλάτη του. Η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται και τόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, καθώς δεν διακρίνει κάποιος εύκολα ότι έχει «ζωγραφισμένο» τον βασιλιά της ζούγκλας, αλλά αυτό καθόλου δεν φάνηκε να τον νοιάζει.

«ΛΙΟΝΤΑΡΙ. Δύναμη, θάρρος και υπερηφάνεια. Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας, γι΄ αυτό είναι το σύμβολο της ηγεσίας, της υπερηφάνειας και του μεγάλου θάρρους. Ταυτόχρονα, ενσωματώνει γενναιοδωρία και δικαιοσύνη. “Αλλά προσέξτε, γιατί το λιοντάρι είναι και το σύμβολο της εκδίκησης. #MyLion», έγραψε ο βραχύσωμος Ναπολιτάνος επιθετικός στο Instagram, όπου ανάρτησε τη φωτογραφία.

Πάντως, ήδη υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι ο Ινσίνιε αντέγραψε τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος έχει ένα παρόμοιο τατουάζ στο στήθος του.

isaofuhsdoihi2