Μπορεί στη Γιουβέντους να κυριαρχεί απογοήτευση από το γεγονός ότι για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα έφτασε στον τελικό του Champions League, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο, όμως αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους της. Κυρίως, επειδή βλέπουν ότι το σχέδιο να φτάσει η ομάδα ξανά στο τοπ της Ευρώπης εφαρμόζεται σταθερά.

Ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν ξεκίνησε, με τους «μπιανκονέρι» να έχουν εστιάσει στους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να βάλουν στο ρόστερ τους, ώστε αυτό να γίνει πληρέστερο. Το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Φαμπίνιο, του αμυντικού μέσου της Μονακό, που μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί μπακ. Για τη θέση παραμένει πάντα ψηλά στο λίστα και ο Τολισό.

Επίσης, η Γιουβέντους βρίσκεται πάντα στο… κόλπο για τον Ντι Μαρία, παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ίντερ, ενώ ο Ντάγκλας Κόστα αποτελεί προτεραιότητα για τις θέσεις στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής. Για το κέντρο της επίθεσης κλεισμένος θεωρείται ο υψηλόσωμος Σικ, ενώ παραμένει «ζεστό» το ενδιαφέρον και για τον Κεϊτά της Λάτσιο, που μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις της γραμμής κρούσης.

Τέλος, στο Πιεμόντε ψάχνουν και ένα μεταγραφικό «μπαμ», με παίκτη που βρίσκεται μέσα στα τοπ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο ένας είναι ο Ινιέστα, τον οποίον… μαρκάρει από κοντά ο Ντάνι Άλβες και ο άλλος είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, που δείχνει να είναι… φευγάτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης.