Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Ελλάδα για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Νάπολι, στην πρεμιέρα της στη Serie A κόντρα στη Βενέτσια, στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Παρά το γεγονός ότι πήρε φανέλα βασικού, νέο ιταλικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την «Corriere dello Sport», αναφέρει πως αυτές οι μέρες ίσως είναι και οι τελευταίες για τον Κώστα Μανωλά στους «παρτενοπέι». Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και η δεδομένη επιθυμία του να γυρίσει στην πατρίδα του.

«Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

Πριν από μερικές ημέρες πάντως η ιταλική εφημερίδα «il Mattino» είχε αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Μανωλάκαι του έχει καταστήσει σαφές πως μόνο με ένα ποσό πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ θα συζητήσει για να τον παραχωρήσει.

Πηγή: Gazzetta.gr