Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παβόν είναι ήδη γνωστό αλλά και έχει εκφραστεί και προς τον παίκτη και προς τη Μπόκα. Μόνο που οι δύο αυτές εμπλεκόμενες πλευρές έχουν διαφορετική στάση η κάθε μία.

Η Μπόκα Τζούνιορς σε αυτή τη φάση δεν θέλει να χάσει τον Παβόν αλλά διαπιστώνει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2022. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Κριστιάν Παβόν εκτός από το ότι βλέπει θετικά την προοπτική και της Ευρώπης και των ΗΠΑ (γενικά δηλαδή του να φύγει από τη Μπόκα) επιδιώκει να αποδεσμευτεί από αυτό το συμβόλαιο νωρίτερα κάτι που βέβαια δεν μπορεί να γίνει έτσι απλά και εύκολα.

Από αγωνιστικής δε πλευράς ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, τεχνικός της Μπόκα, υπολογίζει στον Παβόν ακόμα και για βασικό θεωρώντας ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα ετοιμότητας που είχε. Όλα αυτά την ώρα που η Μπόκα έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον και την κρούση του Ολυμπιακού.

Η Ole επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παβόν

Η αργεντίνικη Ole στο μεταξύ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως παράλληλα αποκαλύπτει και μία λεπτομέρεια του 2018.

Τότε είχε μπει μία ρήτρα 50 εκατ. δολαρίων για τον παίκτη στο συμβόλαιό του (δηλαδή 42 εκατ. ευρώ) που προφανώς και δεν είναι απλό να καλυφθεί από έναν σύλλογο. Χαρακτηριστικά σημειώνεται πάνω σε αυτό ότι οι Λος Άντζελες Γκάλαξι είχαν προσπαθήσει να πάρουν το 50% του Παβόν με 12 εκατ. δολάρια (10 εκατ. ευρώ) αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Ο Ολυμπιακός πάντως είναι εκεί. Για την ακρίβεια και σε αυτό το μέτωπο. Και έχοντας στο πλευρό του παίκτη που δείχνει θετικός να παίξει στην Ευρώπη θα δώσει τη… μάχη του σε μία δεδομένα δύσκολη υπόθεση. Και προφανώς έχουμε να κάνουμε με αγορά και όχι με δανεισμό.

Εκτός των άλλων με ένα συμβόλαιο που είναι έως το 2022 πλέον η Μπόκα έχει… ζοριστεί αισθητά καθώς σε ένα εξάμηνο μπορεί να χάσει έτσι απλά τον παίκτη.

Ο 25χρονος Κριστιάν Παβόν που κυρίως είναι δεξιός εξτρέμ αλλά παίζει και αριστερά ως ακραίος αλλά και φορ. Είναι διεθνής με την Αργεντινή και έχει και ιταλικό διαβατήριο. Πέρυσι είχε 9 αγώνες με 1 ασίστ ενώ έχει θητεία και στις ΗΠΑ πλην της Αργεντινής. Στη Μπόκα έχει συνολικά 127 αγώνες με 29 γκολ και 35 ασίστ ενώ στους Λος Άντζελες Γκάλαξι είχε 35 αγώνες με 14 γκολ και 9 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr