Ο Παναθηναϊκός έπειτα από μια κάκιστη σεζόν στην οποία βρέθηκαν στην άκρη του πάγκου οι Ντάνι Πογιάτος και Λάζλο Μπόλονι, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να προσφέρει με τιμιότητα τις υπηρεσίες του και ως υπηρεσιακός κόουτς, αλλάζει σελίδα.

Στη νέα εποχή, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κρατάει το «τιμόνι», εμπιστεύεται δικούς του ανθρώπους, στηρίζει μέλη του επιτελείου που βρίσκονταν εκεί πριν από αυτόν και οι «πράσινοι» το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησαν την νέα τους προσπάθεια για την σεζόν 2021-2022.

Παναθηναϊκός: Πιστοί συνεργάτες, κοντά στους παίκτες από την πρώτη μέρα

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού πήρε μαζί του στους «πράσινους» τους Πρέντρακ Έρακ, Χρήστο Κόντη και Νίκο Κολομπούρδα. Είναι τρεις άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύεται απόλυτα και φυσικά με τους οποίους έχει και επαγγελματικό παρελθόν, εκτιμώντας τις δυνατότητές τους και έχοντας καταλάβει ότι ταιριάζει ο τρόπος της προπονητικής τους σκέψης.

Οι τρεις πιο στενοί συνεργάτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φροντίζουν και θα βοηθούν στη διατήρηση του απόλυτου ελέγχου για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών, όπως επίσης θα έχουν υπό την ευθύνη τους και τ’ αποδυτήρια των «πράσινων».

Από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού», οι συνεργάτες του νέου προπονητή προσπάθησαν να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές και να γίνει η αρχή για την δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης. Άλλωστε, το κλίμα ήταν τέτοιο που χαρακτηριζόταν από απόλυτη σοβαρότητα και από σεβασμό… Άπαντες έβγαλαν το πιο σοβαρό τους πρόσωπο σε αυτή την έναρξη της νέας σελίδας.

Ο νέος γυμναστής και το δίδυμο Σταυρινού – Μουντάκη

Ο Δημήτρης Δανιηλίδης είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού και φυσικά αποτελεί κι εκείνος επιλογή του νυν κόουτς. Ο Δανιηλίδης έδειξε το έργο του στον ΠΑΟΚ από τα τμήματα υποδομής μέχρι και την πρώτη ομάδα όπου βρέθηκε επί Αμπέλ Φερέιρα, ενώ, με τον Γιοβάνοβιτς είχε συνεργαστεί στην Αλ Νασρ.

Μαζί του θα είναι και ο Γιάννης Σταυρινός που συνεχίζει εδώ και μια τετραετία να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους» από τη θέση του γυμναστή. Είναι ένας άνθρωπος του οποίου τη δουλειά έχει εκτιμήσει ο σύλλογος, γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό και φυσικά αυτό μεταφέρεται στον εκάστοτε προπονητή με αποτέλεσμα να κερδίζει θέση στο επιτελείο.

Στο πόστο του ως προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Μουντάκης. Έφτασε στον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική περίοδο και υπό τις οδηγίες του ο Σωκράτης Διούδης κατάφερε να σημειώσει σπουδαία χρονιά. Με Ξενόπουλο και Χριστογεώργο συνεχίζεται η τριπλέτα των γκολκίπερ με τους οποίους δούλεψε και πέρυσι ο Μουντάκης και τους γνωρίζει πλέον πολύ καλά.

Πηγή: gazzetta.gr