Ο Μούσα Ουαγκέ είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για το πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς στο ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον Άρη τραυμάτισε πάρα πολύ σοβαρά το γόνατό του, σε μια προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμά της εστίας. Ο Σενεγαλέζος έπεσε με δύναμη πάνω στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον για τους επόμενους εννέα μήνες.

Λίγες ώρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο Ουαγκέ έστειλε το πρώτο του μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είμαι καλά και ήδη ξεκίνησα να αναρρώνω. Θα μου πάρει κάποιον καιρό, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός από πριν! Ευχαριστώ τα ιατρικά επιτελεία του ΠΑΟΚ και της Μπαρτσελόνα, τους συμπαίκτες μου και όλους τους φιλάθλους για τις ευχές και τη στήριξη», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία του στο Instagram που είχε το hashtag «Πάμε ΠΑΟΚAΡΑ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moussa wague (@moussawague15)