Ο Λάζλο Μπόλονι θυμήθηκε όσα είχε βιώσει στον ΠΑΟΚ με τις μεγάλες δυσκολίες στο οικονομικό κομμάτι αλλά και τις πλούσιες στιγμές στο Europa League, ωστόσο, τόνισε πως θέλει να κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό και μετά το ματς της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη.

«Δεν μπορούσες να έχεις κακή σχέση με τον Πάμπλο Γκαρσία» σχολίασε από τη συνύπαρξή τους στον «δικέφαλο του βορρά», αποκαλύπτοντας πως ο αδερφός του μάχεται με τον κορονοϊό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόλονι στην NOVA ενόψει της επίσκεψης του Παναθηναϊκού στην Τούμπα:

Για την επιστροφή στην Τούμπα ως αντίπαλος: «Από τότε που ήμουν εγώ ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί πολύ και σύμφωνα με όσα ξέρω ο σύλλογος έχει βρει την υγεία του. Αυτό είναι καλό για τους φιλάθλους του».

Για το τι θυμάται: «Ήταν μία πολύ πλούσια χρονιά. Έχω καλές αναμνήσεις. Ζήσαμε και ευαίσθητες στιγμές. Νομίζω ότι ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είχαμε καταφέρει στο Europa League. Αλλά και την ανάγκη να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες εκείνη την εποχή για να επιβιώσουμε. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ από τότε η οικονομική του κατάσταση έχει αλλάξει αρκετά. Αν είμαι καλά πληροφορημένος αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα τους».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν αγώνες και αγώνες. Με τον Άρη έπαιξαν έναν καλό αγώνα και δύσκολο. Θα λέγαμε ότι ήταν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Ο Άρης δεν μοιάζει καθόλου με την ομάδα που είχα γνωρίσει τότε. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες».

Για το που μπορεί να κριθεί το ματς: «Δεν νομίζω ότι θα βρούμε τακτική για να εκπλήξει τον αντίπαλο μας. Ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει μια δύναμη. Εμείς πλέον είμαστε λίγο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και βεβαίως θέλουμε να κρατηθούμε σε αυτές τις θέσεις».

Για το γεγονός πως θα βρει έναν πρώην παίκτη του στον αντίπαλο πάγκο και τις φήμες ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Όταν παλιά στο κομουνιστικό κόμμα υπήρχε μια συνάντηση και μιλούσαν για όλα τα μεγάλα επιτεύγματα τους, εκείνη τη στιγμή υπήρχε ένας μικρός που σήκωσε το χέρι του και είπε στον πρόεδρο ότι εγώ δεν τα έχω ακούσει ποτέ αυτά. Οπότε του απάντησε είναι καλύτερο να διαβάζεις και να ακους. Με τον Γκαρσία δεν μπορούσες να έχεις κακές σχέσεις. Μιλούσε πολύ, αλλά ήταν ο ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο. Λυπάμαι αλλά ήταν λάθος η πληροφορία».

Για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Σε κάθε προπόνηση στόχος μου είναι να βελτιώνω την ομάδα μου. Ο στόχος μου είναι βεβαίως να βελτιώνω και να επιφέρω την ισχύ, που μας λείπει σε σχέση με άλλες ομάδες».

Για το αν έχουν παρθεί αποφάσεις για αποχωρήσεις και μεταγραφές: «Θα επαναλάβω το ίδιο που είπα για τους παίκτες πριν. Άκουσα μεγάλες αλήθειες στις εφημερίδες. Έχω ανάγκη από όλους τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Μετά θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε αν μας δοθεί η ευκαιρία».

Για το γεγονός ότι προπονεί καθημερινά 40 παίκτες: «Θα σας απαντήσω ότι πάμε βήμα βήμα».

Για την ευχή που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Καταρχήν είμαι πολύ εγωιστής και σκέφτομαι τον αδερφό μου που αυτή τη στιγμή έχει κορωνοϊό. Είμαι σε επαφή μαζί του, μιλάω μαζί του και δεν είναι ο άνθρωπος που ήταν. Οπότε η πρώτη σκέψη πάει στον αδερφό μου και του εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να σταθεί στα πόδια του. Και από τη στιγμή που σκέφτεσαι τον κοντινό σου άνθρωπο μετά σκέφτομαι και τους υπόλοιπους και εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω το εμβόλιο να φέρει λύση».

Πηγή: gazzetta.gr