Τη φανέλα που θα φορά στα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν 2020-21 αποκάλυψε τη Δευτέρα (07/09) ο Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της παρουσίασης των τριών νέων εμφανίσεων που θα χρησιμοποιήσει -μαζί με τη ρετρό επετειακή- μέσω μίας μεγάλης βόλτας σε όλα τα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Η βασική φανέλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο έκανε μία στάση στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ολοκλήρωσε τη διαδρομή της την ιστορική έδρα του συλλόγου, το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε μία ωραία φωτογραφία με λήψη από τον Λυκαβηττό.

Τα χρώματα της πρώτης φανέλας του Παναθηναϊκού είναι δύο αποχρώσεις του πράσινου (σκούρο και λίγο πιο ανοικτό), μαζί με μία λεπτή, λευκή ρίγα και ένα κατάλευκο τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς. Μάλιστα, θυμίζει πολύ έντονα την αντίστοιχη της αγωνιστικής περιόδου 1984-85, κατά την οποία οι «πράσινοι» έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Στο πίσω μέρος της φανέλας, κάτω από τα χρυσά γράμματα που γράφουν «Panathinaikos FC» είναι γραμμένο με γραφή Braille το όνομα της ομάδας.