Από μόλις 15 ποδοσφαιριστές θα απαρτίζεται η αποστολή του Άρη, ο οποίος θα ταξιδέψει αυθημερόν για τη σημερινή (01/07, 19:15) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Μίκαελ Ένινγκ ανακοίνωσε πως θα έχει στη διάθεσή του μόλις τέσσερις αλλαγές -πλην των έντεκα που αναγκαστικά πρέπει να παραταχθούν στο γήπεδο- και έτσι η αποστολή δεν θα είναι καν 20μελής. Και αυτό διότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι» είναι πάρα όλλά.

Ο Γιώργος Δεληζήσης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς είναι τιμωρημένος, ο Ούγκο Σόουζα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ από το ρόστερ έχουν αποχωρήσει οι Φραν Βέλεθ, Γιάννης Φετφατζίδης, Μπράουν Ιντέγε, Ντάνιελ Λάρσον, Νικολά Ντιγκινί, Αμπού Μπα και Φιόρι Ντουρμισάι.

Έτσι, ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Κόρχουτ, Μανσίνι, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Διαμαντόπουλο, Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη και Τσαγκαλίδη.