Δύο μέρες πριν τη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στον ΠΑΟΚ η προσοχή είναι στραμμένη στους Μίροσλαβ Στοχ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρη Πέλκα.

Το Σάββατο οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τον ΟΦΗ με 3-1 για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και μία μέρα μετά υπήρξε αναστάτωση λόγω του Στοχ, ο οποίος μέσω των social media εξέφρασε δημοσίως τα παράπονα του για την αντιμετώπιση που έχει από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Σλοβάκος μετράει μόλις έξι συμμετοχές και αυτή κόντρα στους Κρητικούς, όταν μπήκε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό, ήταν η πρώτη μετά τον Νοέμβριο, με συνέπεια να βλέπει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για αυτόν.

Το θέμα είναι ότι έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ είτε θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τον Στοχ, είτε θα πρέπει να εύχεται να βρεθεί μια καλή πρόταση το καλοκαίρι, αφού αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και τη νέα σεζόν, η τιμή του θα πέσει κατά πολύ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, πάντως, θα έχει μια συζήτηση μαζί του, με σκοπό να του εξηγήσει το πώς βλέπει ο ίδιος τα πράγματα και τι θέλει από τον Σλοβάκο

Αγωνία για Βιεϊρίνια, Πέλκα

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος προπονητής, όπως και όλοι στον ΠΑΟΚ, αγωνιούν για τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, οι οποίοι συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης στην προπόνηση της Δευτέρας και κάνουν ό,τι μπορούν για να ειναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη, αφού μετά το τέλος της προπόνησης ο Φερέιρα θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη.