Μετά την αναβολή της 19ης Δεκεμβρίου στην καταγγελία που έγινε αναφορικά με τις σχέσεις του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν κανονικά το «παρών» το πρωί της Παρασκευής (10/01) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται εκεί οι κ.κ. Μαυρομάτης και Μπίρδας, από τον Ολυμπιακό οι κ.κ. Καρπετόπουλος και Χατζησαββάογλου, η κ. Σουλούκου, αλλά και ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ν. Γαβαλάς. Παρόντας είναι και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είχε κάνει πρόσθετη παρέμβαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Την Ξάνθη εκπροσωπεί ο Γ. Στράτος.

Στην ΕΕΑ έχουν δοθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία έχουν σταλεί και σε όλους τους συλλόγους που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, φαντάζει δεδομένο ότι στη σημερινή εκδίκαση θα εμφανιστούν και νέα επιπρόσθετα στοιχεία. Με τη διαδικασία να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι δικηγόροι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προσκόμησαν συμπληρωματικό φάκελο με νέα στοιχεία για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Διακοπή στη διαδικασία, αναβολή ζήτησε η Ξάνθη

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ξάνθη ζήτησε αναβολή, με την αιτιολογία ότι ο κ. Συγγελίδης -για προσωπικούς λόγους- δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδίκαση.

Πάντως, στη συνέχεια υπήρξε διακοπή, ώστε να εξεταστούν κάποια επιπλέον θέματα. Παρόλα αυτά, η εκδίκαση δεν θα μετατεθεί σε άλλη ημέρα και θα συνεχιστεί κανονικά στις 14:00, σήμερα.