Ο ΠΑΣ Γιάννινα της Super League 2 νίκησε στους Ζωσιμάδες τον Παναθηναϊκό με 1-0 και τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (29/1).

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Παναθηναϊκό στα Γιάννενα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν πρόβλημα απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι, αν και αγωνίζονται σε χαμηλότερη κατηγορία, μπόρεσαν να κάνουν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό και να βάλουν… φωτιά στην πρόκριση. Το γκολ της νίκης για τον ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε ο Παλμίδης στο 28΄, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα μπροστά από τον Διούδη και την έστειλε στα δίχτυα, έπειτα από σουτ του Κάστρο που κόντραρε πάνω στον Πούγγουρα.

Οι «πράσινοι» στη συνέχεια προσπάθησαν να απαντήσουν, έχασαν ευκαιρίες και κάπως έτσι το ματς ολοκληρώθηκε στο 1-0 και τα πάντα μένουν ανοιχτά για το «εισιτήριο» που οδηγεί στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο των Ζωσιμάδων σε ορισμένα σημεία είχε πιάσει πάγο, κάνοντας δύσκολες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης(74′ Νάουμετς), Ξυδάς(85′ Λιάσος), Παμλίδης, Κριζμάν(68′ Λεό).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης(27’Κουρμπέλης), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Δώνης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης(74′ Μπουζούκης), Μπεκ(46′ Περέα), Ζαχίντ, Καμπετσής.