Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο άδειο Καραϊσκάκη ξεχωρίζει στην 17η αγωνιστική της Super League 1, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη τόσο για το γόητρο όσο και για βαθμολογικούς λόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν το τρίποντο για να προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ στη μάχη της κορυφής, ενώ το «τριφύλλι» θέλει να φύγει με το «διπλό» από το Φάληρο για να ξαναμπεί στην πρώτη εξάδα, καθώς οι νίκες του Άρη και τον Ατρόμητο τον έριξαν στα play-out.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Μάσιμο Καρέρα προέρχεται από την λευκή ισοπαλία στη Λαμία και θέλει να επανέλθει σε τροχιά νικών με την ομάδα του, ενώ ο Παναιτωλικός στην «εκπνοή» του 2019 πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο Αγρίνιο και έχει αρχίσει να κοιτάζει πιο… ψηλά.

Στα δύο παιχνίδια που διεξάγονται στις 17.15, η Ξάνθη, που αγνοεί το γκολ εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, θα φιλοξενήσεις την φορμαρισμένη ΑΕΛ στα Πηγάδια, με τον Γιώργο Παράσχο να θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και Λαμία διεκδικούν το τρίποντο, οι μεν για να… ξεκολλήσουν από την ουρά και οι δε, για να συνεχίσουν να μην αγχώνονται γι’ αυτή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΕΚ – Παναιτωλικός (15:00, Novasports4)

Ξάνθη – ΑΕΛ (17:15, ERTSPORTSHD)

Πανιώνιος – Λαμία (17:15, Novasports2HD)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:30 Novasports1HD)